Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jejku nie wiem czy to jakaś plaga szyjkowa czy lekarze są teraz jacyś przewrażliwieni.

) ale za to nie po kropelce, tylko konkretnie tym razem, az sie zdziwilam. Tylko ciezko bylo mi wstawac z naprawde pelnym pecherzem, ale jakos dalam rade. 
I kilo mniej na wadze
Dziewczyny macie jeszcze jakieś porady (nie siedzieć na pupie, unikać siadu skrzyżnego). Chyba tylko pozcja "horyzontalna" nam zostaje ???
kasiek a podawanie insuliny chyba nie jest bolesne prawda? bo w tym penie jest taka cieniutka ta igielka, jak kiedys podawalam babci myslalam, ze sie zlamie :
dziewczyny czy ktoras z Was miala taki bezdech? bo ja sie boje ze umre ktorejs nocy jak to sie powtorzy
dziewczyny czy ktoras z Was miala taki bezdech? bo ja sie boje ze umre ktorejs nocy jak to sie powtorzy
Kakai ,jak tak mialam z mala ,pod koniec w ciazy cos chyba w 36-27tc .Obudzilam sie i mowie do meza ze niemoge oddychac ,ze cos jest nietak ...Pojechalismy na IP i okazalo sie ze dziecko lezy mi na przeponie ,tak mocno uciskala...Lekarz powiedzial ze to nic niepookojacego ,zeby w takiej chwili zmienic pozycje ,probowac ,raz na jednym boku ,raz na drogim i dziecko zmieni pozycje :)
A ja mam taką prośbę. Wiem, że gdzieś w którymś wątku było to poruszane, ale nie mogę znaleźć gdzie. Chodzi mi o tytuły książek z przygotowania do macierzyństwa, takie które są już sprawdzone i godne polecenia.

A ja mam taką prośbę. Wiem, że gdzieś w którymś wątku było to poruszane, ale nie mogę znaleźć gdzie. Chodzi mi o tytuły książek z przygotowania do macierzyństwa, takie które są już sprawdzone i godne polecenia.

Kasiek a ja mam pytanie do Ciebie , czy jak mój tata dostał cukrzycy po 55roku życia(bez insuliny tylko tabl.) , uznaje się to za dziedziczne chodzi o mnie? bo pytali mnie lek.. tu o choroby w najbliższej rodzinie

W ciąży ciesze sie każdym dniem i każdy dla mnie jest piękny! 

Hahaha
Zatem ale mój mąż musi być wytrenowany w kwestii cierpliwości jak ma mnie taką męczącą każdego dnia :D