Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jejku nie wiem czy to jakaś plaga szyjkowa czy lekarze są teraz jacyś przewrażliwieni.
Dziewczyny macie jeszcze jakieś porady (nie siedzieć na pupie, unikać siadu skrzyżnego). Chyba tylko pozcja "horyzontalna" nam zostaje ???
kasiek a podawanie insuliny chyba nie jest bolesne prawda? bo w tym penie jest taka cieniutka ta igielka, jak kiedys podawalam babci myslalam, ze sie zlamie :
dziewczyny czy ktoras z Was miala taki bezdech? bo ja sie boje ze umre ktorejs nocy jak to sie powtorzy
dziewczyny czy ktoras z Was miala taki bezdech? bo ja sie boje ze umre ktorejs nocy jak to sie powtorzy
Kakai ,jak tak mialam z mala ,pod koniec w ciazy cos chyba w 36-27tc .Obudzilam sie i mowie do meza ze niemoge oddychac ,ze cos jest nietak ...Pojechalismy na IP i okazalo sie ze dziecko lezy mi na przeponie ,tak mocno uciskala...Lekarz powiedzial ze to nic niepookojacego ,zeby w takiej chwili zmienic pozycje ,probowac ,raz na jednym boku ,raz na drogim i dziecko zmieni pozycje :)
A ja mam taką prośbę. Wiem, że gdzieś w którymś wątku było to poruszane, ale nie mogę znaleźć gdzie. Chodzi mi o tytuły książek z przygotowania do macierzyństwa, takie które są już sprawdzone i godne polecenia.
A ja mam taką prośbę. Wiem, że gdzieś w którymś wątku było to poruszane, ale nie mogę znaleźć gdzie. Chodzi mi o tytuły książek z przygotowania do macierzyństwa, takie które są już sprawdzone i godne polecenia.
Kasiek a ja mam pytanie do Ciebie , czy jak mój tata dostał cukrzycy po 55roku życia(bez insuliny tylko tabl.) , uznaje się to za dziedziczne chodzi o mnie? bo pytali mnie lek.. tu o choroby w najbliższej rodzinie
Hahaha
Zatem ale mój mąż musi być wytrenowany w kwestii cierpliwości jak ma mnie taką męczącą każdego dnia :D