Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ciekawe co by bylo jakbym podzialala dalej
witajcie, przepraszam ze z takim pytaniem tu wyskakuje ale jak mozna dodac suwaczek na forum? bo calkiem nie moge tego w ustawieniach znalesc.u mnie trwa 8 tydzien, dzidzia rosnie, ostatnie usg pokazalo odpowiednia wielkosc wiec sie pieknie rozwija i prosze o wpisanie mnie na liste - termin porodu 22 luty :)powodzenia wszystkim rozpakowujacym sie :)
a ją sobie wietrze krocze w mojej luksusowej sali. Kakai podobno u pierworodek wcale nie tak latwo rozkrecic akcje przez brodawki. Ja u siebie widzialam ogromna roznice. Fran odsypia. No i mam wifi wiec moze nie bede miec tak od razu zaleglosci na forum :)
podobno u pierworodek wcale nie tak latwo rozkrecic akcje przez brodawki
Kakai - po piątkowym doświadczeniu stwierdzam że chyba nie trzymają bez sensu mnie zbadali zalecili kolejne badanie i powiedzieli albo możemy panią zatrzymać, albo musi pani leżeć w domu a jak by było krwawienie to od razu do nich na IP jechać.
ona jest bezpieczna
to jeszcze jak zobaczylam moj wzgor to tam jeden wielki wstyd:)
Pamiętam jak będąc jeszcze w szpitalu po porodzie zjawił się dr Marcin Prokop na obchód gin.. A ja taka nieogolona... Bałam się tam żyletą dotknąć, no wstyd na całego. Ale dzięki niemu miałam szybko zdjęte szwy, nie musiałam się później bujać z Małą :-)
to lekarz bedzie miał traume
Chyba robi niezłe wrażenie