Jeśli masz już kod suwaczka z jednej ze stron, to wstawiasz go następująco: 1. Profil 2. Informacje osobiste 3. Inne ustawienia – custom signature, tu wklejasz kod suwaczka w formacie: [url][img]http://...[/img][/url] 4. Zapisz.
Mam następne pytanie ...co to znaczy oznacz/utop dyskusje??? Bo chyba coś źle sobie to skojarzyłam ...myślac że oznacz dyskusje to poprostu ...zaznaczenie wątków do których będę chciała później wrócić .
Halooooooo czy ktoś tu zagląda???? Mam dwa pytania
- Ciągle nie wiem co to znaczy oznacz/utop dyskusje??? - Czy jest tu taka opcja żeby zaznaczyć ulubione atki, bądź żebym zaznaczyła sobie dyskusje w której biorę udział. Bo czasami pisze w różnych ...i później nie pamietam jaki był tytuł by wrócić tam> Pomocy
Obecnie nie ma możliwości śledzenia wątków jak w phpBB ani dodawania do ulubionych.
Jeśli uważasz, że dyskusja się powtarza albo że jej nie powinno być tu, to możesz ją utopić. Jeśli uważasz, że temat jest wartościowy, to możesz go wyróżnić.
-- Czy ktokolwiek miał jakiekolwiek utrudnienia w dostępie do anty w Polsce? Patrz: wątek "bzdury i fakty o antykoncepcji"
Mam ustawione jako sygnaturkę, ale mimo to przy opisie się nie pokazuje. Właśnie Tobie się wyświetla a większości osób nie np wenecji, Ajkac i mi tutaj na forum się pokazuje, a przy opisie nie :( Nie wiem co ale widocznie coś masz zrobione inaczej..
Mam :) Ale nie wyświetla mi się on pod moim opisem, a np. Amazonce wyświetla się i tutaj pod komentarzami, i pod opisem w jej profilu. W związku z tym zastanawiam się co trzeba zrobić żeby wyświetlał mi się też pod opisem.
Taka początkująca to ja znowu nie jestem, ale chciałam się jeszcze raz upewnić w sprawie śluzu, patrzę, a tu nie ma ebooka. I co teraz? Gdzie go szukać? Pozdrawiam
hmmm to widze ze znikają jakies rzeczy ciekawe czemu tak sie stalo w ebooku-byly jakies zle info czy co? a ja mam nast. pytanie-jakie funkcje znikają jak sie nie oplaci abonamentu? w sensie co mi pozostanie w wersji darmowej....