Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeOct 26th 2006
     permalink
    Szczęśliwe małżeństwo to podstawa.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    To fakt i powtarzam to od 10 lat! :twosome:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Mam nadzieję, że mnie również czeka przynajmniej te 10 lat, he he.
    --
  1.  permalink
    no właśnie wszystkie bedziemy mieć 10 a poem 20 a następnie 50 lat szczęsliwe małżenstwa
    trzeba tylko pamietac że to wymaga duzo pracy
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    nom nom :) duzo duzo :) ja mam narazie za soba dwa miesiace ale slub nic nie zmienił miedzy nami bo zawsze było dobrze :)) i trzeba wierzyc ze tak bedzie juz na zawsze :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Magg Ale gafę walnęłam :shamed: Przepraszam już poprawiam. Niestety mam dyslekcję - dzięki niej różne dziwactwa mi wychodzą, np. szalupy miejskie zamiast szalety miejskie. Mam nadzieję że mi wybaczysz.
    A co do objawów to u mnie były mdłości, spanie i ból brzucha i zawroty głowy.

Ale te wasze chłopy kochane. Mój w sumie też - wczoraj przyniósł mi i Bąbelkowi różę. To było na pocieszenie - chyba - bo mnie wczoraj kierownik okrzyczał i wyprowadził z równowagi. Wiecie jak dużo wszystko zależy od sposobu przekazywania informacji. Tą samą info mógł mi przekazać normalnie nie krzycząc i było by ok. A dzisiaj skruszony porzyszedł i pyta się jak się czuje mamusia. Kurna a jak ma się czuć po stresie jaki wywował. Ach ci kierownicy :confused:
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Magg poprawione :bigsmile:. Sprawdź czy wszystko gra
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeOct 27th 2006
     permalink
    Magg ciekawe czy MONA do nas dołączy? Już nie mogę się doczekać jej wyniku testu - a z tym rozmazaniem czy zamazaniem ... hmmmm mam nadzieję, że nie nasikała na niego hihihihihi

nioooo i jak się dziś czujemy Słonko? ja mam poranne mdłości, bozie narzie nie wymiotuję, dziwnie mi się odbija i nie mam apetytu... za to wieczorem nadrabiam - i booooooooooolą mnie plecki - ale trzymam się DZIELNIE!!!
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Agnese tabeleczka wygląda siuuuuuuuperek i sprawdziałam za MAGG!!! Grunt, że ciężarówek przybywa w tabeleczce!!!
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc dziewczyny co tam u przyszłych mamusiek, jak się dziś czujecie?? bo ja ok, tylko trochę plecki bolą, ale da się przeżyć, żałuję że nie zapytałam się ginki o te zdjęcie z usg, ale byłam wtedy tak przejęta że nie pomyślałam, a mam pytanie jak często zamierzacie robić usg, standardowo jest 3 razy, a jak tam Wasze brzuszki rosną?? bo mnie się wydaje że mój jest już ładnie zaokrąglony:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Moja Magg pewnie odpoczywa teraz i nie siedzi przy kompie lub poszła z dźwońcem do szkoły i zrobiła sobie piękny spacerek :bigsmile:

Magg a ja tęskniem za Tobą :neutral:
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeOct 27th 2006 zmieniony
     permalink
    MYSZORKA witaj!!! ja dopiero w środę dowiedziałam się, że dzidzia zamieszkała w moim brzuszku więc jesio troszkę muszem poczekać zanim zauważe zmiany ... choć cycochy są superowe i mniej bolą :bigsmile:
    Tak plecki bolą więcej i pojawiły się mdłości - chyba na jakieś konkretne zapachy ale jesio nie wyczaiłam na cio jestem tak wraźliwa :confused: ale ogólnie radzę sobie i jestem DZIELNA - choć niekontrolowane napady płaczu jesio się u mnie pojawiają - ale to dobdzie mniej wówczas siusiam hihihihihihi :heartbounce::heartbounce:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Witaj myszorka i witaj brzuszku myszorki. :bigsmile::swingin:
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Myszorka ja się w spodnie już nie mieszczę. Brzuszek zwłaszcza jego dolna część zaobkraglona :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Agnese ja zawsze chodziłam w dopasowanych rzeczach, więc teraz już zaczęły być na mnie za obcisłe, mąż powiedział że niedługo wybierzemy się z maleństwem na zakupki! W sklepikach internetowych można kupić fajne rzeczy i to taniej niż w sklepie, ale musimy się wybrać do sklepów poprzymierzać i zobaczyć co fajnie leży , a potem zamówić w internecie! Dzisiaj zważę się, ale na pewno przytyłam ok.1,5-2 kg! No cóż jestem szczupła więc teraz szybko będzie widać, nie wymiotuję, więc napewno nie schudnę:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Mi mój ślubny trzy tygodnie temu kupił 3 pary portek dla ciężarówek. Jak na razie jeszcze ich nie miałam na sobie, ale lada chwila będzie trzeba się z nimi przeprosić :smile:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No to super Agnese - wczoraj z moim mężem oglądaliśmy kilka kolekcji dla ciężarówek w internecie. Powiem ci że można całkiem fajnie wyglądać ! Świetne ciuszki, troszkę drogie, no ale cóż jak mąż chce mieć piękną żonkę to musi troszkę wydać - prawda! :bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Dokładnie, masz rację. Średnia cena spodni to około 100PLN. A gdzieś na jakimś portalu przeczytałam że laski kupują takie normalne ubrania tylko o 2-3 numery większe
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No tak, tylko czy one naprawdę dobrze leżą, czy nie wygląda się tak jak w worku albo po starszej siostrze!
    Ja pracuję w urzędzie i chciałabym wyglądać dobrze, a wdomu to i tak chodzę na sportowo to mogę i w męża rzeczach! :bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Dziewczyny to może załżycie temat z adresami do stron z odzieżą ciążową lub adresami sprzedających?
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Witam :)a mnie tez juz brzuszek widac :rolling: ale mnie było zawsze widac :D od jakiegos roku wygladam jak w 4 miesiacu :P i sie wlasnie zastanawiam co sie stanie z tymi moimi zapasami na brzuszku jak sie bedzie powiekszał ??:) czy go wogole bedzie widac ???:)ale ten ciązowy a nie ten tłuszczykowy :P

a wiecie co ??:) trzeba bedzie zrobic galerie rosnących brzuszkow :) widziałam to na innym forum :))
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Iwa chyba jednak wolę pójśc do sklepu i przymierzyć i zobaczyć jak w tym się wygląda i ewentualnie zamówić na internecie ten sam model. A z tym kupowniem większych rzeczy to nie uważam żeby był to dobry pomysł
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Ja zawsze marzyłam o takich ogrodniczkach sztruksowych:)) ciekawe czy bede miała takie :P
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    To tak jak ja, najpierw troszkę przymierzania w sklepach , a później z mężusiem pozamawiamy wybrane modele w internecie - będzie taniej!
    Z tą nową dyskusją to całkiem dobry pomysł! Postaram się później coś z tym zrobić!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Kfiatuszku brzusio będzie widać ciążowy + tłuszczyk, także głowa do góry.
    •  
      CommentAuthorAgnese_
    • CommentTimeOct 27th 2006 zmieniony
     permalink
    Tak się zastanawiam czy jest sens zakładać wątek. Przecież wystarczy na wyszukiwarce rzucić hało odzież ciążowa i wywala dużo sklepów. No chyba że laski chcą mieć wsio w jednym miejscu
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    OK. IWA. Nawet mogłybyście się prezentować w tych nowych ciążowych ciuszkach :bigsmile:
    Nasze brzuszkowate modelki :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    to bede miała większy :D:D:D:P a najfajniejsze jest to ze nie bede musiała kryc mojego brzuszka bo duzy :P zawsze miałam z tym problem :) a teraz to wyjscia nie bede miała :)
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Łatwiej jeśli są sprawdzone adresy, uczciwi sprzedawcy, ładne ubranka- przez pocztę pantoflową:bigsmile:
    Ale jak chcecie
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    już zrobione i pierwszy adres nie wiem tylko jak zrobić żeby strona od razu była aktywna, a nie trzebabyło jej wklejać w adres i dopiero przechodzić!:shamed::sad:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    fajnie jakby tu sie pojawily adresy sprawdzonych sklepow jestem za, a czy macie jakies wozki upatrzone, wiem ze to jeszcze daleko, ale będę miała z tym problem, za duzo tego jest i rozbieg cenowy jest tez ogromny
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    myszorka ja mam już upatrzone i do tego sprawdzone przez znajomych i rodzinkę! adres zaraz wrzucę na dyskusję o ciuszkach itd!:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    babyphat ja dużo rzeczy kupuję w sieci i jeszcze - odpukać - ani razu nie nacięłam się. Ale wiadomo jak w życiu bywa.
    Proponuję tak zrobić: jak zaczniemy szał zakupów to założymy wątek.
    I założymy galerię modelek ciążowych :jumping:
    Kfwiatuszek jeden z plusów bycia w ciąży - nie trzeba nic maskować :rolling:
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Iwa rozumiem że zakładasz ciuszkowo-wózkowy wątek
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ciuszko - wózkowy i nie tylko, możemy tam mówić o różnych rzeczach nam potrzebnych i dla naszych maleństw!
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    no to ja się zgłaszam na bywlca tego wątku :cool:
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    no to ja się zgłaszam na bywlca tego wątku :cool:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Zapraszam Agnese! :bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Witajcie !
    Agnes wszystko ok. dzięki!
    Mnie dzisiaj dopadły pierwsze wymioty ochyda! fuj...
    Izunia jestem ale niedługo znikam bo lecę do doktorka, wieczorkiem napiszę co powiedział może już będzie coś widać...
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Dziewczyny zastanawiałście się nad tym czy chcecie wiedzieć przed porodem kogo nosicie pod sercem?
    Myśmy z M podjęli decyzję że będzieli mieli niespodzankę :wink:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    U mnie to jest tak ,że mój mąż mówi, że może nie wiedzieć i mieć niespodziankę, ale ja chyba chciałabym wiedzieć więc i on też chce, bo mówi że i tak się domyśli po moich zakupach!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Wiecie mojej koleżance ginka powiedziała że dziewcyznka i całą ciażę z brzuszkiem rozmawiała i mówiła Hania, Hania. A na świat przyszedł mały Rafałek :smile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja chce wiedziec z jednej strony bo fajnie wiedziec na kogo sie szykowac i pod jakim kontem wystroic pokoik :)ale z drugirej strony ta niespodzianka jest najlepsza :))
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A ja jednak zapytam!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Nie no u mnie nie płeć tylko samą dzidzie...
    --
  2.  permalink
    mój m bardzo chce wiedzieć a ja sama nie wiem
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    a ja juz nie wiem czy chce wiedziec czy nie, mam nadzieje ze bedzie dziewczynka, bo siostra ma dwoch chlopaków, brat mojego M tez dwóch chłopaków, wiec rozumiecie o co chodzi:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgnese_
     permalink
    Mój brat też ma dwóch chłopaków. I w ostatnich czasach w naszej familii rodzili się chłopcy. A mi w sumie jst obojętne, a mój M chciałby dziewczynkę.
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Dobdzie Magg - czekam na wieści i powodzenia Słonko - niczym się nie martw i głowa do góry :bigsmile::bigsmile::wink:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    oki to ja lecę
    buziaki :kissing:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.