nom nom :) duzo duzo :) ja mam narazie za soba dwa miesiace ale slub nic nie zmienił miedzy nami bo zawsze było dobrze :)) i trzeba wierzyc ze tak bedzie juz na zawsze :)
Magg Ale gafę walnęłam Przepraszam już poprawiam. Niestety mam dyslekcję - dzięki niej różne dziwactwa mi wychodzą, np. szalupy miejskie zamiast szalety miejskie. Mam nadzieję że mi wybaczysz. A co do objawów to u mnie były mdłości, spanie i ból brzucha i zawroty głowy.
Ale te wasze chłopy kochane. Mój w sumie też - wczoraj przyniósł mi i Bąbelkowi różę. To było na pocieszenie - chyba - bo mnie wczoraj kierownik okrzyczał i wyprowadził z równowagi. Wiecie jak dużo wszystko zależy od sposobu przekazywania informacji. Tą samą info mógł mi przekazać normalnie nie krzycząc i było by ok. A dzisiaj skruszony porzyszedł i pyta się jak się czuje mamusia. Kurna a jak ma się czuć po stresie jaki wywował. Ach ci kierownicy
Magg ciekawe czy MONA do nas dołączy? Już nie mogę się doczekać jej wyniku testu - a z tym rozmazaniem czy zamazaniem ... hmmmm mam nadzieję, że nie nasikała na niego hihihihihi
nioooo i jak się dziś czujemy Słonko? ja mam poranne mdłości, bozie narzie nie wymiotuję, dziwnie mi się odbija i nie mam apetytu... za to wieczorem nadrabiam - i booooooooooolą mnie plecki - ale trzymam się DZIELNIE!!!
czesc dziewczyny co tam u przyszłych mamusiek, jak się dziś czujecie?? bo ja ok, tylko trochę plecki bolą, ale da się przeżyć, żałuję że nie zapytałam się ginki o te zdjęcie z usg, ale byłam wtedy tak przejęta że nie pomyślałam, a mam pytanie jak często zamierzacie robić usg, standardowo jest 3 razy, a jak tam Wasze brzuszki rosną?? bo mnie się wydaje że mój jest już ładnie zaokrąglony
MYSZORKA witaj!!! ja dopiero w środę dowiedziałam się, że dzidzia zamieszkała w moim brzuszku więc jesio troszkę muszem poczekać zanim zauważe zmiany ... choć cycochy są superowe i mniej bolą Tak plecki bolą więcej i pojawiły się mdłości - chyba na jakieś konkretne zapachy ale jesio nie wyczaiłam na cio jestem tak wraźliwa ale ogólnie radzę sobie i jestem DZIELNA - choć niekontrolowane napady płaczu jesio się u mnie pojawiają - ale to dobdzie mniej wówczas siusiam hihihihihihi
Agnese ja zawsze chodziłam w dopasowanych rzeczach, więc teraz już zaczęły być na mnie za obcisłe, mąż powiedział że niedługo wybierzemy się z maleństwem na zakupki! W sklepikach internetowych można kupić fajne rzeczy i to taniej niż w sklepie, ale musimy się wybrać do sklepów poprzymierzać i zobaczyć co fajnie leży , a potem zamówić w internecie! Dzisiaj zważę się, ale na pewno przytyłam ok.1,5-2 kg! No cóż jestem szczupła więc teraz szybko będzie widać, nie wymiotuję, więc napewno nie schudnę
Mi mój ślubny trzy tygodnie temu kupił 3 pary portek dla ciężarówek. Jak na razie jeszcze ich nie miałam na sobie, ale lada chwila będzie trzeba się z nimi przeprosić
No to super Agnese - wczoraj z moim mężem oglądaliśmy kilka kolekcji dla ciężarówek w internecie. Powiem ci że można całkiem fajnie wyglądać ! Świetne ciuszki, troszkę drogie, no ale cóż jak mąż chce mieć piękną żonkę to musi troszkę wydać - prawda!
Dokładnie, masz rację. Średnia cena spodni to około 100PLN. A gdzieś na jakimś portalu przeczytałam że laski kupują takie normalne ubrania tylko o 2-3 numery większe
No tak, tylko czy one naprawdę dobrze leżą, czy nie wygląda się tak jak w worku albo po starszej siostrze! Ja pracuję w urzędzie i chciałabym wyglądać dobrze, a wdomu to i tak chodzę na sportowo to mogę i w męża rzeczach!
Witam :)a mnie tez juz brzuszek widac ale mnie było zawsze widac :D od jakiegos roku wygladam jak w 4 miesiacu :P i sie wlasnie zastanawiam co sie stanie z tymi moimi zapasami na brzuszku jak sie bedzie powiekszał ??:) czy go wogole bedzie widac ???:)ale ten ciązowy a nie ten tłuszczykowy :P
a wiecie co ??:) trzeba bedzie zrobic galerie rosnących brzuszkow :) widziałam to na innym forum :))
Iwa chyba jednak wolę pójśc do sklepu i przymierzyć i zobaczyć jak w tym się wygląda i ewentualnie zamówić na internecie ten sam model. A z tym kupowniem większych rzeczy to nie uważam żeby był to dobry pomysł
To tak jak ja, najpierw troszkę przymierzania w sklepach , a później z mężusiem pozamawiamy wybrane modele w internecie - będzie taniej! Z tą nową dyskusją to całkiem dobry pomysł! Postaram się później coś z tym zrobić!
Tak się zastanawiam czy jest sens zakładać wątek. Przecież wystarczy na wyszukiwarce rzucić hało odzież ciążowa i wywala dużo sklepów. No chyba że laski chcą mieć wsio w jednym miejscu
to bede miała większy :D:D:D:P a najfajniejsze jest to ze nie bede musiała kryc mojego brzuszka bo duzy :P zawsze miałam z tym problem :) a teraz to wyjscia nie bede miała :)
fajnie jakby tu sie pojawily adresy sprawdzonych sklepow jestem za, a czy macie jakies wozki upatrzone, wiem ze to jeszcze daleko, ale będę miała z tym problem, za duzo tego jest i rozbieg cenowy jest tez ogromny
babyphat ja dużo rzeczy kupuję w sieci i jeszcze - odpukać - ani razu nie nacięłam się. Ale wiadomo jak w życiu bywa. Proponuję tak zrobić: jak zaczniemy szał zakupów to założymy wątek. I założymy galerię modelek ciążowych Kfwiatuszek jeden z plusów bycia w ciąży - nie trzeba nic maskować
Witajcie ! Agnes wszystko ok. dzięki! Mnie dzisiaj dopadły pierwsze wymioty ochyda! fuj... Izunia jestem ale niedługo znikam bo lecę do doktorka, wieczorkiem napiszę co powiedział może już będzie coś widać...
Dziewczyny zastanawiałście się nad tym czy chcecie wiedzieć przed porodem kogo nosicie pod sercem? Myśmy z M podjęli decyzję że będzieli mieli niespodzankę
U mnie to jest tak ,że mój mąż mówi, że może nie wiedzieć i mieć niespodziankę, ale ja chyba chciałabym wiedzieć więc i on też chce, bo mówi że i tak się domyśli po moich zakupach!
a ja chce wiedziec z jednej strony bo fajnie wiedziec na kogo sie szykowac i pod jakim kontem wystroic pokoik :)ale z drugirej strony ta niespodzianka jest najlepsza :))
a ja juz nie wiem czy chce wiedziec czy nie, mam nadzieje ze bedzie dziewczynka, bo siostra ma dwoch chlopaków, brat mojego M tez dwóch chłopaków, wiec rozumiecie o co chodzi