Izunia mój ginnek nie wpuścił mojego ślubnego i tak jak u Iwy dopiero przy badaniu przez powłoki brzuszne będzie mógł być obecny. Kfiatuszku ja n apierwszej wizycie byłam w 5tc. Było widać tylko pęcherzyk, potem byłam w 9tc i wtedy widziałam bijące serduszko, główkę, rączki
ja też się zastanawiałam czy wziąśc tatusia na jutrzejsze USG ale cś mi się wydaje że bede jeszcze miała dopochwowe a mój mąż cieżko by miała jakby widział jakiegoś obcego faceta jak wkłada mi tam ten dziwny przedmiot
wiecie co w niketórych kliniakach jest tak że mąż pacjenki siedzi w osobnym pokoju w którym ma ekran i widzi to samo co lekarz i pacjentka w czasie badania
wiesz izunia mój to wogule się czasem zachowuje jak dzieciak i jest normalnie nie do zniesienia jak mam iść do gina no ale przeciez dentysta mi ciąży nie poprowadzi
no - to by było fajne rozwiązanie, niestety u mnie tak nie ma! także mąż pójdzie ze mną na wizytę za parę tygodni! No właśnie a w którym tygodniu lekarz robi usg przez powłokę brzuszną, a nie fdopochwowo, bo nie zapytałam go o to???
młoda_żonko doskonale Cię rozumię, ja mojemu M powiedziałam, że w większości na ginekologi w szpitalu jest lekarzy płci odmiennej niż pacjentki - to powiedział - tym bardziej Izuniu będe przy narodzinach naszej KRUSZYNKI!!! Z jedej strony fajnie bo nie będe się tak bała
Brzusio powoli się rozwija. A foteczkę chcesz moja czy dzidzi? Dzidzi mam z 9 tc a swojej nie mam. o chyba ze poczekasz do poniedziałku i będzie nówka z 13 tc. Jak chcesz tą z 9tc to napisz mi adres mailowy
a moze cos nie tak jest z moim liczeniem. SKoro miesiac ma 4 tygodnie a 3 m-ce x 4 tygodnie to jest 12 tygodni to 13 tdzień o już 4 m-c. No chyba że się mylę. A ostania @ była 2 sierpnia to jak nic czwarty m-c
Agnese wg kalendarza ciążowego I trymestr kończy sie w 16 tygodmiu- tak ostatnio gdzieś przeczytałam, ale pewności nie mam, chyba ifdę jeszcze coś o tym poczytać
Wiecie co, ja wyczytałam w róznych - tzn w dwóch źródłach, że II tymestr się zaczyna od 14 tygonia. Pewnie podział na trymestru zależey od źródła:) Kfiatuszku co ci nie gra? Zaczynam 13 tydzień a to znaczy że zaczynam czwarty miesiąc. A zresztą co za róznica. Ważne coby nasze dzidzie były zdorwe. Można zobaczyć tutaj http://www.fertilityfriend.com/home/agnese24 tam samo liczy wsio.
hej, wiem, ze październik się juz kończy, ale chciałam napisać, ze własnie dowiedziałam się, ze mam fasolkę październikową!!!!!!!!! jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też dołączam do grona mamuś!!!!! ale u mnie to dopiero sam początek, w piątek idę do ginekologa to napiszę, który to dokładnie tydzień:)))) ale się cieszę