Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wszelakie soki inne niż świeżo wyciśnięte 5 minut temu, wszystkie półprodukty, no bo też i nie wiadomo z jakich składników były zrobione. Wspomniane wyżej napoje gazowane i słodzone, danonki, chipsy, lody, jogurty "owocowe"
No i najlepiej nie żyć w mieście wśród spalin, bo to jest dopiero masakra dla płuc, krwi i organizmu w ogóle. Pył, zgiełk, hałas itd. Także to trochę głupie tak ganić za to, że ktoś wypił piwo karmi, bo właśnie co zrobić z kimś kto w ciąży obiada się smażonymi rzeczami, opija colą czy zajada tony mizerii ze śmietaną :) 

Zwykła dyskusja
Na szczęscie takiej prawdziwej awantury to tu dawno nie było :>

Na tym forum każda dyskusja kończy się wielką awanturą
a czym innym chwalenie się [tak jak koleżanka na poprzedniej stronie] tym, że jako pierwsza spośród czwórki znajomych wypiła w 7 mscu ciąży cały kufel Warki Strong bo taką miała ochotę, że nie mogła się powstrzymać
dla mnie to nieodpowiedzialne, karygodne i nie do przyjęcia
Ale fakt jest też taki, że właśnie w jakiś sposób byłyśmy bardziej zżyte ze sobą właśnie 

Heh, Penny, ja też byłam zmiażdżoną szyjką, więc ten tego ;))))

ile było nas z długaśnymi panikar to nasze co
biegam po korytarzu.
Tak sobie właśnie z M doszliśmy do wniosku, że ciężko się w tym wszystkim połapać przeciętnemu zjadaczowi chleba.
Trzymajcie kciuki oby tak było i poszło wszystko dobrze!
to ja, to ja :D
5,5 cm do samego końca i całą ciążę czułam, ze mi się skraca - finalnie nie mogłam urodzić SN, tak skubana trzymała :)
nawet nie pamiętałam, no niesposób wszystkich szyjek spamiętać
A moja mimo faktycznego skrócenia też pancerna była
Pamiętam, że któraś z nas to nawet z konkretnym rozwarciem dość długo sobie hulała :D Aż mi się micha cieszy na wspomnienie :>