Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
niech dzieciaczki rosną jak na drożdżach

O i jeszcze na wymioty mi się zebrało... Kurka, może to bliżej niż myślę :)

Mnie tak sympatycznie na tydzień przed porodem czyściło
Noo i już wiem na pewno, że czuję skurcze i ćmienie jak na miesiączkę. Bo minęło na trochę po ciepłym prysznicu, później spałam a teraz trochę znowu ćmi i czasem złapie skurczybyk ale bezbolesny-raczej męczący... i spuchł mi ryjek :D
No to czekamy na Kajtola Naszego!!!! :)

Szczerze zazdroszczę, bo u mnie nic z tych rzeczy. Czuję się tak, jakbym miała jeszcze ze 2 miesiące w ciąży chodzić

Trzymam kciuki kochana!!!!!

Stefko gratuluje chlopaka![quote=Dorit]
macie juz imię?
imię już wybraliśmy (po ciężkich bojach) - będzie Witek :) 

dużo fika w brzuchu, ale z tego co wiem, to czkawka trwa nawet kilkanaście minut, a on raczej jak już kopie to krócej.

im mniej tym lepiej. moj mial w brzuszku kilka razy dziennie i teraz ma je ciagle i trwaja po 20 minut :o
a później przeszły, teraz ma już ponad roczek i w zasadzie ma je jak każdy 
U mnie laktacja jakos zacyzna sie rozkrecac i musze jeszcze nad Adasiem popracowac...
na pewno się rozkręci i mały nie będzie mógł się od Ciebie oderwać 

A ja mam smaka na takiego prawdziwego, amerykańskiego hamburgera
Ale zaszaleję z niezdrowym jedzeniem
CO do czkawek - dziewczyny , nie wyczekujcie ich - im mniej tym lepiej. moj mial w brzuszku kilka razy dziennie i teraz ma je ciagle i trwaja po 20 minut :o

Dziękuję bardzo imię już wybraliśmy (po ciężkich bojach) - będzie Witek :)

Bardzo ładne imię! Milo ze mnie pamietasz.:)
Pewnie, że pamiętam
wątek już też od dawna podczytuję, ale jakoś zawsze brakowało mi odwagi, żeby się wypowiedzieć 
Ja nie czuje czkawek poki co ,ale nie moze nie umiem ich odroznic od kopniaczkow.

mnie dzis wzielo na kołysanki- bo uswiadomiłam sobie ze znam tylko dwie.:)

Dorit, odróżniłabyś czkawkę :DDD Nie ma opcji, żeby nie odróżnić. Pamiętam, że strasznie tego nie lubiłam, dziwne uczucie.
W brzuchu Staś miał czkawkę nawet 8 razy dziennie.
Jak wypiłam ciepłe kakao to czkawka była dosłownie po kilku minutach. Śmialiśmy się z Lubym, że łakomczuch nam rośnie

Jak wypiłam ciepłe kakao to czkawka była dosłownie po kilku minutach. Śmialiśmy się z Lubym, że łakomczuch nam rośnie