Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url]inny szpital jest za daleko odeslali mnie bo nie mają wolnych łóżek.Ja bym ich poprosila o potwierdzenie na pismie, ze mozesz jechac do domu i nie zagraza to Twojej ciazy. Od razu pewnie by sie lozko znalazlo.
Tu w UK trzeba ich sposobem brac. I nie dawac sie latwo splawic do domu. Na pewno by Cie zostawili w szpitalu jakbys poprosila o takie potwierdzenie na pismie, bo nie chcieliby brac odpowiedzialnosci. Moze sproboj tak im powiedziec kolejnym razem?

To ja raz pojechałam na IP aby mi KTG zrobili, zbadali mnie i nie miałam żadych skurczów ani nic a i tak chcieli mnie na 48 godz. zostawić i musiałam podpisać oświadczenie, że wychodzę do domu na własne ryzyko. A ja tylko chciałam KTG zrobić...
--
[/url
[/url]Mk28 dni ile twój maluch miał gram jak się urodził? Mimo że 32 tydzień to czy są jakieś skutki wcześniactwa?

ja znów ból @owy, 3 ranek z rzędu,nie wiem o co chodzi ;) znów wzielam no spe i leżę, troszkę mnie kręgosłup boli bo wczoraj wstalam od 3 tygodni na dluzej z lóżka
istne szaleństwo tak sobie trochę pochodzić
byliśmy nawet w obi po kilka pierdół do domu 😉 muszę się pochwalić donoszeniem i zaczetym dzisiaj 38 tygodniem
mialam dzisiaj odstawić fenoterol ale ze względu na to ze mam te zaliczenie to dzisiaj jeszcze go wezme ,a jutro juz na spokojnie go odstawie i wtedy zobaczymy , aż się boję
może córcia zechce wyskoczyć na dzień mamy😉 Ew i tejsha odpoczywajcie kochane
Chyba jesteśmy na podobnym etapie 

chyba najpiekniejszy prezent na dzien mamy ;)
Wiązadła chyba w krzyżu nie bolą. Ćwiczenia raczej po moich ciążach odpuszczę. Z synem i córką miałam pozwolenie jedynie na polegiwanie i wydawanie pięknych zapachów
Teraz też jestem na hormonach i chucham na siebie.

Od tygodnia jestem u mamy, jeszcze tydzień będę, więc cieszę się tym bez męża, ale w końcu i on będzie mógł poczuć fikołeczki