Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciekawe co tam u Penny :)
no nic jutro dopiero termin, więc staram się zacisnąć zęby mimo bólu i uśmiechać :)

Tylko pozazdrościć takiego porodu:)

To czy go teraz odstawisz czy nie, nie ma żadnego znaczenia dla porodu.

Zresztą- teraz też biorę.

Mi zostało 40 dni do terminu
;
;
;
;Ale darlam sie jak szalona :)
Jestem pewna, że jak zacznę rodzić, to nawet nie będę musiała rodziny informować- usłyszą mnie na bank w promieniu 10km
jeszcze nie slyszalam zeby ktos po cichu urodzil...
Roksana - niestety raczej zaden lekarz nie pozwoli ci rodzic sn z tak mala roznica wieku
Mam koleżankę, która urodziła w ciszy.
. Ja jej na to, że pewnie słyszała też, że się darłam, a ona, że to nic nadzwyczajnego... ale (kontynuowała) taka inna dziewczyna z naszej grupy w szkole rodzenia (chyba Ania ?) "rodziła sobie tak po cichutku" i ta położna była taka tym zachwycona, że mi się aż przykro zrobiło pamiętam. Że ja jakaś mało wytrzymała na ból i w ogóle od razu w głowie się pojawiło, że jakaś antybohaterka szpitalna jestem.Ja zaczęłam krzyczeć jakoś po 4cm

.
Mi się wydaje, że się nie będę drzeć

Ja mam jeszcze czas do października, ale jak Was czytam, to zaczyna mnie stres dopadać, czy dam radę urodzić...Aaaaaaa!
Ja mam jeszcze czas do października, ale jak Was czytam, to zaczyna mnie stres dopadać, czy dam radę urodzić...Aaaaaaa!
No to witam lipcoweczki:)) jak tam nasza wesola lipcowa ekipa? Ja jeszcze w lozku mimo ze Maja juz dawno wstala i biega po mieszkaniu... nie chce sie ale musze wstac... troche mnie zaczyna przerazac fakt ze juz jest lipiec....

Na szczęście mam kochanego męża i jak jest w domu to daje mi pospać a sam wstaje, ale dzisiaj ja byłam kochaną żoną i dałam mężowi pospać a sama się zajęłam Kapcrem
COś się chyba zmieniło, bo wcześniej czkawkę czułam w okolicy pępka a od niedzieli w tyłku
mam kochanego męża i jak jest w domu to daje mi pospać a sam wstaje
Roksana - niestety raczej zaden lekarz nie pozwoli ci rodzic sn z tak mala roznica wieku, a nawet jak pozwoli to kaze ci podpisac szereg papierow ze bierzesz odpowiedzialnosc za ewentualne konsekwencje np. pekniecie macicy. Nie chce straszyc ale lepiej zebys o tym wiedziala juz teraz. Ja niestety tez bede miala tak mala roznice i nie zgadzaja sie na sn, chyba ze podpisze te dokumenty ale mowia, ze na moim miejscu nie podjeliby tego ryzyka. Z tego co wiem sn mozna rodzic po cc po ok 3 latach przerwy....Ale dowiedz sie jak jest u ciebie, ja bym nie ryzykowala.--

O 12 mam wizytę u "drugiego gin." Ciekawe jak tam szyjka... COś się chyba zmieniło, bo wcześniej czkawkę czułam w okolicy pępka a od niedzieli w tyłku
PENNY, nowa liderko
jak tam nasza wesola lipcowa ekipa?
Nadia postanowiła zacząć dzień o 5.3o ... ja spałam może z 1 godzinę w nocy, bo myślałam, że nam dach burzysko zwieje, lało, grzmiało, ja co chwilę do wuceta biegałam. No wyglądam super dzisiaj :P na szczęście mała padła, więc mam chwilę na oddech dłuższy, a po obiedzie może ją dziadkowie wezmą na spacer, byle do 17.oo, bo wtedy wraca Marcin z pracy.
dużo bym dała, by już dziś się cycować z Małą, tak jak P_Madzia z Brunem :) no ale raczej się to już dziś nie wydarzy 

tak samo mi moja prowadząca powiedziała, że się nie zgadza na SN bo rodziłam w zeszłym roku przez CC