Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciekawe co tam u Penny :)
Tylko pozazdrościć takiego porodu:)
To czy go teraz odstawisz czy nie, nie ma żadnego znaczenia dla porodu.
Zresztą- teraz też biorę.
Ale darlam sie jak szalona :)
jeszcze nie slyszalam zeby ktos po cichu urodzil...
Roksana - niestety raczej zaden lekarz nie pozwoli ci rodzic sn z tak mala roznica wieku
Mam koleżankę, która urodziła w ciszy.
Ja zaczęłam krzyczeć jakoś po 4cm
Mi się wydaje, że się nie będę drzeć
Ja mam jeszcze czas do października, ale jak Was czytam, to zaczyna mnie stres dopadać, czy dam radę urodzić...Aaaaaaa!
Ja mam jeszcze czas do października, ale jak Was czytam, to zaczyna mnie stres dopadać, czy dam radę urodzić...Aaaaaaa!
No to witam lipcoweczki:)) jak tam nasza wesola lipcowa ekipa? Ja jeszcze w lozku mimo ze Maja juz dawno wstala i biega po mieszkaniu... nie chce sie ale musze wstac... troche mnie zaczyna przerazac fakt ze juz jest lipiec....
mam kochanego męża i jak jest w domu to daje mi pospać a sam wstaje
Roksana - niestety raczej zaden lekarz nie pozwoli ci rodzic sn z tak mala roznica wieku, a nawet jak pozwoli to kaze ci podpisac szereg papierow ze bierzesz odpowiedzialnosc za ewentualne konsekwencje np. pekniecie macicy. Nie chce straszyc ale lepiej zebys o tym wiedziala juz teraz. Ja niestety tez bede miala tak mala roznice i nie zgadzaja sie na sn, chyba ze podpisze te dokumenty ale mowia, ze na moim miejscu nie podjeliby tego ryzyka. Z tego co wiem sn mozna rodzic po cc po ok 3 latach przerwy....Ale dowiedz sie jak jest u ciebie, ja bym nie ryzykowala.--
O 12 mam wizytę u "drugiego gin." Ciekawe jak tam szyjka... COś się chyba zmieniło, bo wcześniej czkawkę czułam w okolicy pępka a od niedzieli w tyłku
PENNY, nowa liderko
jak tam nasza wesola lipcowa ekipa?
tak samo mi moja prowadząca powiedziała, że się nie zgadza na SN bo rodziłam w zeszłym roku przez CC