Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny nigdy nie wiadomo kiedy sie zacznie...
no nic, trza się uzbroić w cierpliwość. mi maz zabral wczoraj mala do babci ale nie odpoczelam bo mialam inne rzeczy do roboty...

Nastawiam się na SN bo wiadomo jak jest w szpitalach, ordynator postanowi, że SN a nie CC i dupa.....
Moim zdaniem tak nie powinno być bo to jest podważanie kompetencji mojego lekarza!! nie wiem w którym tygodniu iść do szpitala i się dowiedzieć???
Aczkolwiek z Twojego postu bije [moim zdaniem] nastawienie, że chcesz kolejnej cesarki.

Podała jakiekolwiek argumenty ?
zwyczajnie zasnę na porodówce.

Żeby mieć CC planowe, musisz iść na dyżur (zazwyczaj jest jeden w tygodniu) do ordynatora albo innej osoby decyzyjnej (dopytaj w szpitalu), ponieważ konieczne jest wpisanie Cię na listę planowych operacji. Samo "skierowanie" od lekarza prowadzącego nie wystarczy. Myślę, że ok. 38 tc to najwyższy czas na taką konsultację z wpisaniem do cesarki. Oczywiście nie masz gwarancji, że ordynator zgodzi się z prośbą lekarza, by Cię ciąć. Wszystko zależy od blizny na macicy.

Ale mam lenia dzisiaj... obiad sie sam nie zrobi... a szkoda:P
Hahahahah to by było dobre przychodzi PENNY na porodówke ziewa i mowi: ,,to obudźcie mnie tak za 2 h ja sie troche zdrzemnę"
hahahaha 

Ale byłoby git !!! czujecie, żeby sobie tak przespać tę fazę aż do partych albo chociaż 8 cm hahahaha
tego co wiem to zadko kiedy po cc zmuszaja kogos do rodzenia sn
a nie chciałabym żeby cięli jakoś na gwałt, bo np. tętno dziecku skacze).

czujecie, żeby sobie tak przespać tę fazę aż do partych albo chociaż 8 cm
No chyba, że mam wizytę u lekarza, to wtedy na dłużej.
Trzymać kciuki bo ja juz czuję, że ciśnienie mi rośnie ;)
Dobra pochwale sie moim najnowszym dzisiejszym wyczynem... Jak zapewne niektore z was wiedzą moja Maja juz nie nosi pampersow wiec siku robi na nocnik albo na toaletę i tak tez bylo dzis zrobila na nocnik i woła mamaaaa sisi no to idę zeby wylać i oczywiscie wszystko byłoby w porzadku gdybym zamiast do kuchni poszla z tym nocnikiem do łazienki... I sisi wylałam do kosza na smieci... no takze ciążowy obrzek mozgu i mnie pełną parą:)
;
;
;
;
Ja zasypialam pomiedzy skurczami jak juz byly co 2-3 min to na przemian w trakcie skurczu krzyczalam a po skurczu spalam...- ja tez, bo bylam taka padnieta ze na nic nie mialam sily i tez uwazam, ze w calym tym bolu to parte byly najlepsze ...

Ja zasypialam pomiedzy skurczami jak juz byly co 2-3 min to na przemian w trakcie skurczu krzyczalam a po skurczu spalam...
Ja mam za dwa tygodnie połówkowe i będę usiłowała odwracać głowę, jak gin Maleństwu będzie sprawdzał międzynoże

Moknikha o ile dobrze pamiętam to w ciąży nie można używać kremów do depilacji. W ulotce jest chyba to napisane.
W takim razie włosów też nie można farbować?tyle z tego kremu wniknie w mój krwioobieg,
)