Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny nigdy nie wiadomo kiedy sie zacznie...
mi maz zabral wczoraj mala do babci ale nie odpoczelam bo mialam inne rzeczy do roboty...
Nastawiam się na SN bo wiadomo jak jest w szpitalach, ordynator postanowi, że SN a nie CC i dupa.....
Moim zdaniem tak nie powinno być bo to jest podważanie kompetencji mojego lekarza!! nie wiem w którym tygodniu iść do szpitala i się dowiedzieć???
Aczkolwiek z Twojego postu bije [moim zdaniem] nastawienie, że chcesz kolejnej cesarki.
Podała jakiekolwiek argumenty ?
zwyczajnie zasnę na porodówce.
Żeby mieć CC planowe, musisz iść na dyżur (zazwyczaj jest jeden w tygodniu) do ordynatora albo innej osoby decyzyjnej (dopytaj w szpitalu), ponieważ konieczne jest wpisanie Cię na listę planowych operacji. Samo "skierowanie" od lekarza prowadzącego nie wystarczy. Myślę, że ok. 38 tc to najwyższy czas na taką konsultację z wpisaniem do cesarki. Oczywiście nie masz gwarancji, że ordynator zgodzi się z prośbą lekarza, by Cię ciąć. Wszystko zależy od blizny na macicy.
Ale mam lenia dzisiaj... obiad sie sam nie zrobi... a szkoda:P
Hahahahah to by było dobre przychodzi PENNY na porodówke ziewa i mowi: ,,to obudźcie mnie tak za 2 h ja sie troche zdrzemnę"
Ale byłoby git !!! czujecie, żeby sobie tak przespać tę fazę aż do partych albo chociaż 8 cm hahahaha
tego co wiem to zadko kiedy po cc zmuszaja kogos do rodzenia sn
a nie chciałabym żeby cięli jakoś na gwałt, bo np. tętno dziecku skacze).
czujecie, żeby sobie tak przespać tę fazę aż do partych albo chociaż 8 cm
No chyba, że mam wizytę u lekarza, to wtedy na dłużej.
Dobra pochwale sie moim najnowszym dzisiejszym wyczynem... Jak zapewne niektore z was wiedzą moja Maja juz nie nosi pampersow wiec siku robi na nocnik albo na toaletę i tak tez bylo dzis zrobila na nocnik i woła mamaaaa sisi no to idę zeby wylać i oczywiscie wszystko byłoby w porzadku gdybym zamiast do kuchni poszla z tym nocnikiem do łazienki... I sisi wylałam do kosza na smieci... no takze ciążowy obrzek mozgu i mnie pełną parą:)
- ja tez, bo bylam taka padnieta ze na nic nie mialam sily i tez uwazam, ze w calym tym bolu to parte byly najlepsze ... Ja zasypialam pomiedzy skurczami jak juz byly co 2-3 min to na przemian w trakcie skurczu krzyczalam a po skurczu spalam...
Ja zasypialam pomiedzy skurczami jak juz byly co 2-3 min to na przemian w trakcie skurczu krzyczalam a po skurczu spalam...
Ja mam za dwa tygodnie połówkowe i będę usiłowała odwracać głowę, jak gin Maleństwu będzie sprawdzał międzynoże
Moknikha o ile dobrze pamiętam to w ciąży nie można używać kremów do depilacji. W ulotce jest chyba to napisane.
tyle z tego kremu wniknie w mój krwioobieg,