Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

nooo! to fajnie widać w filmach puszczanych w TV. Jeden film, na różnych stacjach ma różne tłumaczenia, często zupełnie bez sensu!
Czy mam sie juz martwic czy może takie przerwy na poczatku sa normalne?
Rabują sklepy jak porąbani
Hej dziewczynki. Mam pytanie. dzieć zaczął się ruszać tak ponad tydzień temu i odczuwałam ruchy codziennie. Od wczoraj rana jednak cisza Czy mam sie juz martwic czy może takie przerwy na poczatku sa normalne?
Może być tak jeszcze przez kilka tygodni nawet - raz buszuje, raz przyczai się gdzieś tam za nerką
Może mój komp znów nawala

Teo, jeszcze tyle czasu i miejsca masz, że jeszcze ze 100 razy zmieni pozycję :)

bo od 3 godzin czuje znowu jak kopie nisko, w boku...

a od godziny wypycha mi coś w prawej strony na górze....

od godziny wypycha mi coś w prawej strony na górze....
i raczej mi to na główkę wygląda bo dupka tak wysoko być nie może bo jakby do dupka była to nogi bym pod szyją miała....

Mlodeusz siedzi głowką na dole już od 28 tyg. i gdyby nie usg nadal rozmawiałabym do dupki, myśląc, że to buźka

A mnie akurat Dzieć zaczął kopać. Pod pępkiem
a prawda jest taka, że nigdy, nigdzie im już nie bedzie lepiej, a żadna ich potrzeba nie będzie tak ekspresowo załatwiana jak w brzuchu

a czemu potem zaraz je ciasno owijają w pieluszki i tak lubią w rożkach spać na poczatku ... bo lubią mieć ciasno 

niedługo będę się kulać po łózku tylko
próbuję się podnieść do siadu.... i.... tylko noga mi się podniosła do góry, a ja poleciałam na plecy z powrotem