Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Oki to mam jeszcze pytanie, biorę dupka, mam luteine (tez sobie zaaplikowałam) co takiego lekarz na IP może zrobić na tak wczesnym etapie?
Tak z tym , że ja miałam w piątek kompleksowe usg, gin sprawdził dokladnie macice i jajniki, powiedział , że wszystko jest ok, nie widzi nic co mogło by niepokoić no i pęcherzyk jest, suplementację też mam wiec w tym momencie po prostu leżę, jeśli do jutra nic sie nie zmieni to pojadę, ale wątpie , że ww 3 dni nagle urosła torbiel czy krwiak...
ww 3 dni nagle urosła torbiel czy krwiak...
przykre takie odpowiedzi są... pffff nie moja ciąża nie moja sprawa... fakt... ale chyba można na forum popytać o doświadczenia innych
bo jesli coś jest nie tak to bedzie i niestety ale nie wezmą igly z nicmi i zarodka nie przytwierdzą mi jeśli coś jest nie tak
nie wezmą igly z nicmi i zarodka nie przytwierdzą mi jeśli coś jest nie takto wybacz ale aż mnie ciarki przechodzą.
nessie to nie tyle lekkość co świadomośc
w sumie to już mi sie nie chce nawet i pytac, bo sie zrobił lincz a nikogo nie prosiłam o osądzanie mnie, bo mogę i sklamac , że pojechałam a tego nie robić, wiec proszę, bez przesady i najeżdzania...
Melodie: Ma chyba prawo zadecydować sama czy już jechać do szpitala czy poczekać w domu?
a pewnie, że ma tylko po co pyta w takim razie co robić ? :)