Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthoraga976
    • CommentTimeJun 20th 2007
     permalink
    he he a moze Magg biega po domu gotuje i ma najwiecej do zrobienia dzisiaj i nie ma czasu do nas zajrzec - ja wczoraj o niej myslalam - i okazalo sie ze mala nawet nie mysli o wyjsciu - tylko ma zapal do prac domowych :)
    --
    •  
      CommentAuthorKona
    • CommentTimeJun 20th 2007 zmieniony
     permalink
    Właśnie rozmawiałam z Magg przez telefon, ale 10 sekund, bo jest w szpitalu i leżała chyba pod KTG, bo pikanie słyszałam, więc zobaczymy co będzie dalej... :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Kona w sumie masz rację, co by to były za dzidziolki jakby tylko spały i jadły hihihi charakterek mają troszku po mamusi troszku po tatusiu :wink: A co do "problemów wcześniaczych" ja to tak wszystko przeżywam bo to moje pierwsze dzidziaki są !! Matka zawsze się martwi - teraz tego doświadczam - beztroskie życie się skończyło, teraz są dwa SZKRABY za które z M jesteśmy odpowiedzialni :wink:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Izunia planujesz jeszcze dzieciaczki ?
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Ooooo ja też miałam właśnie dzwonić do Magg - dobrze, że dałaś znać Kona nie będe jej przeszkadzała.
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Zuza sama nie wiem :wink: może z czasem - kto wie ... Chciałabym mieć jesio NYNKĘ !! Bynajmniej nie mówię NIE :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Myszorka co tam u Ciebie ?? Jak tam Mati się sprawuje ?? Powiedz mi Kochana czy już byłaś z synusiem na spacerze, w co go ubrałaś i co miałaś w wózku ?? Podusię i kocyk czy jak ?? Pozdrawiam Cię MAUSIU !!
    •  
      CommentAuthorKona
     permalink
    Izunia, a ja Ci zazdroszczę, bo my mielismy nadzieję, że może u nas będą bliźniaki, ale nic to :wink: Nasze maleństwo jeszcze w brzuszku kochamy tak silnie jak bliźniaczki :smile: Izunia ja też przeżywam ciążę, bo to moja pierwsze i nasze pierwsze dziecie :smile: No i strasznie już się nie możemy doczekać czy będzie córcia czy synuś, a to maleństwo jest charakterne i nie chce się pokazać :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Kona widzisz a u nas było zupełnie odwrotnie. Zapragneliśmy z M dzidziolka - mężyk często sobie żartował, że "my to będziemy mieli bliźniaki" jak ktoś ciągle się nas dopytywał kiedy zdecydujemy się wreszcie na dziecko ... No cóż przyznam, że na początku ciąży, kiedy ginek mnie już poinformował, że widzi tam dwa serduszka i dwa płody to byłam w ogromnym SZOOOOOOOOKU i miałam cichą nadzieje, że się pomylił !! Teraz nie wyobrażam sobie dnia ani życia bez moich dzieci - jak je karmię czy przewijam to ciągle nie mogę uwierzyć, że już są ze mną i że wogóle SĄ !!
    A Twoja dzidzia z czasem rozchyli nóżki - no chyba, że chce rodzicom zrobić niespodziankę - a imonka jakieś już macie obrane ??
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    Izunia a nie widzialas slicznych fotek ze spacerku Myszorki - zerknij - jest co podziwiac:)
    --
    •  
      CommentAuthorKona
     permalink
    Naprawdę super masz z tymi swoimi szkrabami :smile: Ach ja już się nie moge doczekać kiedy nasze będziemy przewijać, karmić, kołysać itd. Mi chyba tez będzie na poczatku uwierzyć, że to nasze dziecko. To taki swoego rodzaju szok:smile: My chcieliśmy od początku mieć bliźniaki, właściwie sama nie wiem dlaczego, chyba tak po prostu.
    Nasza dzidzia trzyma nas w niepewności, na wszelki wypadek imiona mamy zarówno dla córci (bo ja od poczatku ciąży mam wrażenie, że to będzie córcia - być może mylne) Małgosia jak i dla synka Kubuś :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    KONA no to następnym razem życzę BLIŹNIAKÓW !! :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorKona
     permalink
    Oj Izuś, nie szalej!!!!!!!!!! Oby to Maleństwo się zdrowe urodziło i oby wszystko było oki to będziemy szczęsliwi, a następne... hmm... zobaczymy, chociaż z pewnością na jednym nie poprzestaniemy :surprised:
    --
  1.  permalink
    już jestem dziewczyny po usg:)
    --
  2.  permalink
    okazuje się, że moje 3 bejbiki zmieniły termin przyjścia na świat...
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Beate no i co tam ginek powiedział ??
  3.  permalink
    no musze suwaczek zmienić, bo wg usg to dokładnie 16 tydzień i 2 dzień...
    no i muszę sie pochwalić, ze na pewno jest we mnie jeden facecik:)
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Oooooooo Beate jak dzidzie rosną - ale to normalne w ciąży mnogiej wiem coś o tym hihihi :bigsmile:
    Gratulacje MĘŻCZYZNY w brzusiu :flowers:
  4.  permalink
    dzięki wielkie...
    podejrzewa jeszcze oprócz niego, że będą 2 panny, ale to nie na 100%...
    dzidzie rozwijają się prawidłowo i nie ma żadnych problemów...
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Beate to naprawdę świetna wiadomość !! A jak często lekarz zlecił kontrole USG - ja średnio miałam co 2 tyg plus badania full wypas [krew, mocz i inne przez niego zlecane] :wink:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    MAGG no widzę, że jeszcze chodzisz KOCHANA !! Jak tam KTG ?? Są jakieś skurczybyki ??
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Cześć Izunia jestem :twosome: na właśnie pierwsze się nie podobało Pani doktor i kazała zrobić za 1,5 godziny drugie ale to drugie juz było b. dobre :wink: następna wizyta w poniedziałek !!!
    --
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Beate gratulacje!!! za jednym razem i trójeczka, SUPER!!! a ja będę się męczyć 3 razy z brzuchem żeby osiągnąć ten sam wynik:smile:

Dziękuję dziewczyny za odpowiedz odnośnie badań glukozy, moja gin powiedziała, żebym czasem się nie najadła słodyczy czy np. winogron przed badaniem, tylko trzymała dietkę bo mi skoczy cukier i będzie wynik wysoki:) a jak tu w taki upał nie jeść lodów:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    bardzo fajna lekarz - spytałam oczywiście czy będzie w pn - i mam nadzieję że na nią trafi ...coś mówiła że jak się nie rozkręcie do 30 to będą wywoływać .... ach ta maja kruszyna ...

Kona to już nie Maja tylko uległaś m i Małgosia?

Dzięki dziewczyny że myślicie o nas

:flowers:
    --
  5.  permalink
    ja mam przyjść pod koniec przyszłego tygodnia...
    no a o badaniach to mi nie mów...
    co chwila gdzieś latam:)
    jak mi się uda, to wkleje mój brzuszek...
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Gratuluje beate - to drugie w moim życiu trojaczki - powodzenia Ci życzę uff dużoooo pracy Cię czeka:)
    --
  6.  permalink
    no licze się z tym...
    a jak wkleić fotkę?
    --
    • CommentAuthorklaudia1987
     permalink
    http://img379.imageshack.us/img379/369/17tcbk7.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    beate ze zdjęciami to zapraszamy na galerie "NASZE BRZUSZKI" :) śliczny malutki brzunio :bigsmile:
    --
  7.  permalink
    malutki???
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Beate brzunio bardzo kształtne, ale jak na ten tc to nie jest malutkie wciale a wciale !! Jesteś drobną osóbką czy wysoką ??
  8.  permalink
    drobna jestem...
    mam 160 cm wzrostu...
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    malutki jak dla mnie sama zobaczysz na galerii w porównaniu di tyg. ciąży to faktycznie niczego sobie :)
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Dziewczyny od dwóch dni łapią mnie straszne skurcze łydek - co może być powodem ??
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    brak potasu Iza -sok pomidorowy jak nie karmisz bo nigdy nie pamiętam czy chłopaki cysiowi są :)
    --
    • CommentAuthorMilka84_
     permalink
    Beate- gratulacje:bigsmile:
    jestes z niemiec("de") ?
  9.  permalink
    tak jestem z północnych Niemiec.
    ale jestem polką i mam męża polaka.
    jutro wyjeżdżamy do rodziny mojego męża.
    --
    • CommentAuthorMilka84_
     permalink
    Beate :bigsmile:
    tez jestem polka zamieszkala w niemczech(NRW) I mam chlopaka polaka(z nadmorza).
    aha- i jestem przyszla mamusia (9 tydzien):tooth:
    zycze wam udanego wypoczynku
  10.  permalink
    skąd masz chłopaka?
    --
  11.  permalink
    gratuluje dzidziusia:cheer::cheer::cheer::clap::clap::clap:
    --
    • CommentAuthorMilka84_
     permalink
    dzieki Beate
    chlopak z Gdyni.Twoj maz tez z tamtych okolic?
    • CommentAuthorMilka84_
     permalink
    A ty skad jestes?
    ja ze slaska
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    hejka
    jestem i już pisze co u nas. Mati ostatnio miewa kolki i daje troszke nam w kość, dziś byłam odwiedzić kolezanki w pracy i musiałam szybko wracac bo tak krzyczał jak został z tata. na szczescie dzis zaczełam go z powrotem karmić piersia i od razu załapał.
    Izunia na spacerki go ubieram w cienki kaftanik i spioszki, teraz zaczne juz go ubierac w krótki rękaw.Mam nadzieje ze ta pani okulistka dobrze się zajmie twoim synusiem. beate gratulacje potrójne:rainbow:
    --
    • CommentAuthorkachula
     permalink
    magg,dostalas moja szepczaca wiadomosc? nic specjalnego nie napisalam,chcialam tylko sprawdzic jak to dziala.
    A powiem ci ze ja tez przenosilam,o rowny tydzien,moja babcia powiedziala ze nie mam sie martwic "bo jak go wlozyli to tez wyjma" i mialal racje bo porod byl prozniowy.Kochana staruszka.wiec sie nie martw,jak ja wlozyli to i wyjma
    --
  12.  permalink
    mój mąż jest z półwyspu helskiego, a ja z Bielska Białej:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorVall
     permalink
    Beate - Gratuluje potrójnego szczęscia :cheer::cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Trzymamy kciuki za Anię i jej wytrwałość a za Krzysiaczka - oby to było tylko chwilowe i dzisiaj niech będzie już dobrze na dobre.....
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    ja mocno wierzę, że ten kryzysik jest tylko po to, żeby Krzyś mógł dziś się odbić i już będzie tylko lepiej. Bardzo mocno, trzymaj się Krzysiu. A dla Ani siły
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeJun 21st 2007
     permalink
    Ja też mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzysik może coś się "zakorkowało" i zaraz puści kupalek aż miło będzie popatrzeć ... aż nie chcę myślec co Ania teraz przeżywa. Vall uściskaj ja mocno ode mnie :crush:
    --
    •  
      CommentAuthorKona
    • CommentTimeJun 21st 2007
     permalink
    Kurcze Vall uściskaj Anię, wierzę, że Krzyś dzielnie zrobi dzisiaj swoją pierwsza kupke i wszystko będzie oki :smile:
    Magg, pytałaś wczoraj o imię i dlaczego zmieniliśmy. byliśmy ostatnio z moim M na spacerze i usiedliśmy na ławce niedaleko placu zabaw dla dzieci. Była piekna pogoda i mnóstwo dzieciaczków i co chwile słyszałam inną mamę "Maja nie wolno", " maja nie bij chłopca", "Maja, bo sie przewrócisz" itd. i stwierdziliśmy, że nie chcemy, zeby było jak w mojej podstawówce pani powie "Maja do tablicy" i wstanie 7 dziewczynek (u mnie tak było z Agnieszkami). Dlatego jeśli będzie dziewuszka to będzie Małgosia :smile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.