Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak robiłyście zdjęcia bobasowi? Wiem ze jest fotograf w urzędzie ursynowskim, ciekawa jestem czy umialby zrobic zdjęcie paszportowe leżącemu dziecku...

. Na dowod tego, ze bardzo jej sie wakacje podobaja zaczela nam tam chodzic, a nawet tancowala na mini disco. Super. A kiedy planujecie leciec, bo obawiam sie, ze w tym hotelu musi byc straszny tlok w sezonie.

A dlaczego dziewczyny twierdzicie, ze Ustka to najlepsze miejsce dla dzieci? Poproszę o szczegóły
Polecicie coś w okolicach Szczawnicy?
Monia pamietam i podziwiam wasza podroz, tylko myslalam ze moze ona pociagiem byla?
kurcze Aga robi aferę czasem jak mamy wracać samochodem od moich rodziców

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego wypadu w góry. Jakieś 4 godziny jazdy - w teorii, bo w praktyce jechaliśmy znacznie dłużej. W tamtą stronę Natala już po godzinie wyła, że już nie chce na wakacje, tylko do domu. W drodze powrotnej - że nie chce do domu, tylko chce zostać w górach
W użyciu było wszystko - audiobooki, gry w telefonie, zabawki, książki itd. Przerwy co chwila, wiadomo. Młode oczywiście nie śpią w dzień, w samochodzie też nie. Masakra, ciągle jęki, marudzenie. A i tak najlepsze było w drodze powrotnej - na autostradzie A4, zaraz za bramkami na wysokości Mysłowic Natala wrzeszczy, że chce siku, już, natychmiast. Oczywiście nie ma się gdzie zatrzymać, bo dopiero w Rudzie Śląskiej jest miejsce postojowe i toalety. Więc jedziemy w akompaniamencie wrzasków. "Tato, tato, jak będziesz tak ciągle jechał i jechał, to ja się zesikam!!! Nie wytrzyyyyyymaaaaam!!! Łeeeeee!!!" i tak dalej. W końcu jest, zjazd na MOP, hurra! Wysiadamy, odpinam młodą, lecimy do kibelka. W kibelku Natala mówi: "mama, wiesz co? Chyba mi się jednak nie chce". Kurtyna.
Nad morze jeździmy w nocy, to wtedy śpią i nie ma problemu (jedyny problem to następny dzień, kiedy my padamy z nóg po całonocnej jeździe, a one oczywiście są wypoczęte i chcą natychmiast na plażę). Ale takie krótsze wypady bliżej domu... No nie wiem, przecież nie będziemy w nocy jechać, jak mamy 3 czy 4 godziny jazdy....
Mam pytanie do mam ktore podaja dziecku Diphergan czy po miesiacu od ototwarcia wyrzucacie syrop?