Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
postanowiłam zabrać ich do Plusek do Aqua Parku W Hotelu Warmia
Absolutnie nie polecam
Fajnie Kornelka, jak byłam mała to czasami z mama "nocnym" się jeździło w tych kuszetkach. Teraz patrzyłam że do zakopanego nocny jedzie, ale by trzeba było duzo wcześniej bilety zamówić na ten pokój sypialny, bo np. na dwa tyg przed to juz nie ma... Plusem wczesnego "zaklepania" biletu jest jednak to, że sa zniżki 10, 20 lub 30%.

sa tam restauracje, ale strasznie drogie i mi to nie bardzi smakowalo. Jednak mysle, ze z glodu nie zginiecie. Mysle, ze spokojnie mozesz wziac jakies drobne przekaski i wode dla dzieci. Faktycznie pamietam, ze niby byl zakaz,.ale nikt tego nie pilnuje przeciez. A czemu zdecydowaliscie sie na namioty, a nie domki? Te drugie chyba bardziej komfortowe. Bo namioty to takie tipi, na piachu.
  sa tam restauracje, ale strasznie drogie i mi to nie bardzi smakowalo. Jednak mysle, ze z glodu nie zginiecie. Mysle, ze spokojnie mozesz wziac jakies drobne przekaski i wode dla dzieci. Faktycznie pamietam, ze niby byl zakaz,.ale nikt tego nie pilnuje przeciez. A czemu zdecydowaliscie sie na namioty, a nie domki? Te drugie chyba bardziej komfortowe. Bo namioty to takie tipi, na piachu.

ja lubie te Tropical Islands. Taka namiastka lata w zimie
 ja lubie te Tropical Islands. Taka namiastka lata w zimie gdyby nie sytuacja w Niemczech to jezdzilabym tam zdecydowanie czescie. My mamy moze 150km, wiec latwo obracalismy w dwie strony. Fajnie tam, cieplutko. Caly dzien w stronu kapielowym. Dla dzieciakow bedzie mega atrakcja. Tam sa jakies wodospady, rzeki. Wieczorem sa jakies pokazy. Bawcie sie dobrze
 gdyby nie sytuacja w Niemczech to jezdzilabym tam zdecydowanie czescie. My mamy moze 150km, wiec latwo obracalismy w dwie strony. Fajnie tam, cieplutko. Caly dzien w stronu kapielowym. Dla dzieciakow bedzie mega atrakcja. Tam sa jakies wodospady, rzeki. Wieczorem sa jakies pokazy. Bawcie sie dobrze wezcie sobie jakis kocyk, normalnie jak na plaze bym zapakowala jakis koszyk. Generalnie nikt tam bie chodzi, nie sprawdza czy masz placuszki dla dzieci. Poza tym nie wyobrazam sobie zwrocic uwage matce, ze placuszki dla malych dzieci wziela ze soba.
 wezcie sobie jakis kocyk, normalnie jak na plaze bym zapakowala jakis koszyk. Generalnie nikt tam bie chodzi, nie sprawdza czy masz placuszki dla dzieci. Poza tym nie wyobrazam sobie zwrocic uwage matce, ze placuszki dla malych dzieci wziela ze soba. 

;
;
Obym tylko nerwowo wyrobiła ;-)

wazne, by bylo duzo atrakcji dla dzieci i basen zakryty.
 wazne, by bylo duzo atrakcji dla dzieci i basen zakryty.