Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Cieszę się, że do nas zajrzałaś 

co do samopoczucia to nie jest najgorzej mdłości są już mniejsze jeszcze tylko taki dziwny posmak w ustach mam ciąle, więc często coś przekanszam
Powiedzcie mi czy któraś z was spotkałą sie z okropnym swędzeniem całego ciała bo ja już nie wiem co mam robić. Lekarz też powiedział że to niespotykane w tak wczesnej ciąży, dziś chodziłam robić wyniki, będa jutro.
Więc można by rzec, że to normalne ??!
Trzymam kciuki za wyniki - spokojnej nocy.

Cieszę się, że dziś lepszy dzionek nastał - mnie również dopisuje humor - buziaki.
Tak więc w mojej sytuacji gin oznajmił, że mam to przekazane w genach - nie wykluczył nawet, że nasza kolejna ciąża może [choć wcale nie musi] być mnoga

Jak zaszłam w ciążę i dowiedziałam się, że pod moim serduszkiem zamieszkały dwie istoty to zaczęłam "szperać" po necie i chciałam jak najwięcej informacji uzyskać o nietypowości mojej ciąży. A tak w ogóle to marzy mi się jeszcze córunia, ale to z czasem jak chłopaki podrosną - wtedy poczniemy starania

Teraz dziennie się zmieniają - i nie wątpliwie są bliźniakami jednojajowymi to wydaje mi się, że zmieniają się co jakiś czas i można wyłapać drobne różnice - ale dla zwykłego obserwatora są tacy sami
Babcie i dziadkowie się mylą czasami