Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 22nd 2009
     permalink
    Magduś fajnie, że zajrzałaś > przynajmniej wiemy, że u Was wszystko OK :P
    Mini co tam u Was? Mam nadzieję, że dzieciaki zdrowe :D
    •  
      CommentAuthormagdus81
    • CommentTimeApr 22nd 2009
     permalink
    Izunia ja zaglądam codziennie tylko nie zawsze coś pisze, ale obiecuje że się poprawie i będe pisać częściej :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormagdus81
    • CommentTimeApr 23rd 2009
     permalink
    Czesc dziwczyny mam pytanie bo troszke się zmartwiłam aż musiałam zadzownić do gina. Wczoraj dziwnie pierwszy raz stwardniał mi brzuch i po chwili przeszło, dzisiaj rano znowu to samo. To normalne?? Też tak miałyście??
    Ginek kazał pare dni więcej leżeć i jak by co to dzwonić do niego jeszcze raz.
    Mam nadzieje że to normalne :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Magduś to twardnienie brzucha to macica się stawia, czyli takie słabe skurcze. Odpoczywaj dużo właśnie leżąc jak będzie się nasilać to do gina. Ja tak miałam kilka razy, ale przeszło samo.
    •  
      CommentAuthorMadziazaw
     permalink
    Witam wieczorową porą, ja też chciałam tu zostawić swój ślad, bo jestem mamą bliźniaków dwujajowych, dwóch synków, w sierpniu skończą 7 lat. Ich pojawienie się okupiliśmy "szokiem ogólno-rodzinnym", bo to pierwsze w obu rodzinach. Są jak Paweł i Gaweł :bigsmile:, ale od początku rozumieją się bez słów i są za sobą bardzo, to piękne obserwować taką więź. Mam też starszego synka ( we wrześniu skończy 11 lat). Gratuluję wszystkim mamusiom bliźniaków i pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 24th 2009
     permalink
    Madzia zaglądaj częściej > w końcu jesteś tu w naszym skromnym gronie najbardziej doświadczoną mamą Twinsów :P
    Moi teraz przechodzą bunt 2-latka >>> boje się pomyśleć co będzie dalej ... ;D
    •  
      CommentAuthortalaveil
     permalink
    trzymam kciukasy za aguszkę!!!! ona już prawie na mecie.... po moich wczorajszych wariacjach strasznie jej zazdroszczę....ja wymiotowałam wczoraj cały dzień nosem buzią jak się dało :( głowa mi pękała...a potem płakałam że nie daję rady :cry: czułam się fatalnie :angry: oby dziś było lepiej!
    --
  1.  permalink
    Witajcie Kochane mamusie ! u nas szpital polegliśmy niestety! tata przywlókł jakieś choróbsko i dzieciaki i ja łykneliśmy. Kuba tylko jeszcze zdrowy. dzieciaki dają mi nieźle popalić, stały się bardzo ruchliwe i towarzyskie. nie wiem czu to syndrom 8 miesiąca? Cały czas muszę koło nich być.
    Talaveil biedna jesteś, wiem cos o tym, kiedyś rzygałam cały dzień do 3 w nocy, też miałam dość.ciąża bliźniacza to ciągle jakieś przygody ale najważniejsze, że dzieciaki rosną zdrowo.
    taka śliczna pogoda a my siedzimy w domu, błe:cry:
    -- url=http://lilypie.com][img]
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziewczyny trzymajcie się!
    Talaveil minie wszystko zobaczysz :P Takie uroki, dasz radę zobaczysz :P
    Mini zdrowia dla Was przede wszystkim, bo jak go brakuje to jest maruder wiem ...
    Udanego weekendu dla Was! :DD
    •  
      CommentAuthorMadziazaw
     permalink
    Dzięki, chyba faktycznie jestem z lekka starszawa od Was:bigsmile: Postaram się zaglądać częściej i zawsze chętnie pomogę radą, jak ktoś będzie chciał o cos zapytać. A co do buntu dwulatka, to kochana najgorsze według mnie i tak już masz za sobą :bigsmile: choć wiem, że lekko nie jest, to na szczęście im mija, ja już miałam przećwiczone po najstarszym synku i wiedziałam, że nagłe rzucenie sie na podłogę w sklepie i wrzask jakby ze skóry obdzierali trzeba zamiast palić buraka i ulegać, bo cały sklep gapi się jakby chcieli powiedzieć "zła matka" spokojnie i konsekentnie odmawiać, pare takich ataków i viktoria (nasza oczywiście) :bigsmile: Ja miałam wrażenie, że mi ktoś dziecko podmienił przez noc, po pierwszym szoku, jaki doznałam, że z mojego aniołka wyłazi jakaś bestja, kupiłam książkę psychologia dziecka i uspokoiłam się, że to norma, wzięłam na luz i przeczekanie. Więc łatwiej miałam przy bliźniakach, bo sie tego spodziewałam i szybko się zorientowali, że nic nie ugrają i odpuścili sobie. choć przyznaję, że zmasowany "atak" jest o wiele trudniejszy do ogarnięcia, więc trzymam kciuki za Ciebie. Dalej będzie juz górki. Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie.
    •  
      CommentAuthormagdus81
     permalink
    Mini dużo zdrówka dla was :bigsmile: ja niestety też siedze w domu bo mój mąż sam sobie organizuje wycieczki a o mnie nie pamięta. Ja mam siedzieć sama i najlepiej nie narzekac że on gdzieś wychodzi!!!
    Szkoda gadać!!
    A dzisiaj rano w brzuszku czułam super łaskotki :bigsmile: i jestem bardzo ciekawa czy to dzidziulki się poruszają!!
    No jeszcze troszke czasu mam do tego poruszania się, ale fajnie by było już coś poczuć!!
    Talaveil kochana ja jeszcze też się męcze z wymiotami :cry: ale damy rade bo wiem dla kogo!!!
    Miłego weekendu buziaczki dla wszytskich!!!
    --
    •  
      CommentAuthorMadziazaw
    • CommentTimeApr 24th 2009 zmieniony
     permalink
    Acha i super, że jest takie forum, szkoda, że za moich czasów (rany brzmię jak moja babcia, niedługo będe mówic w 1988:bigsmile:) nie było takiego forum, to bardzo potrzebne i cenne, ja miałam ogrom pytań, wątpliwości, czułam się czasem zagubiona, a nie miałam choc jednej mamy bliźniąt, aby zapytać, dlatego super, że teraz jest taka mozliwość naprawdę.Miałaś świetny pomysł Izunia79 !!!
    A co do ruchów, to ja bardzo wcześnie czułam je przy bliźniakach, byłam bardzo zdziwiona,własnie jako takie łaskotanie na początku.
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 27th 2009
     permalink
    Madzia spoko :P
    Fakt takie wsparcie dla dubeltówki jest bardzo ważne :D
    Ciekawe co tam u Aguszki, mógłby pan Artur coś skrobnąć do nas :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A w ogóle jak tam dziewczyny spędziłyście weekend? :P
    Moi Juniorzy dotlenieni, aż chyba nad to bo jakieś cholerstwo spowodowało kaszel i oczy strasznie ropieją ...
    Dziś wizyta u pediatry nieunikniona. Wiadomo lepiej dmuchać na zimne ...
    •  
      CommentAuthortalaveil
     permalink
    ja jestem załamana dziś :( odebrałam wyniki na cytomegalię
    CMV IgG 416.4 AU/ml
    dodatni AU/ml Z.Ref.: wynik ujemny: <15.0
    wynik dodatni: >15.0

CMV IgM 0.838 Index
    dodatni Index
    metoda: MEIA z Ref.: wynik ujemny: wynik dodatni: >lub=0.500
    wynik wątpliwy: 0.400-0.499

UWAGI : wskazane wykonanie testu awidności CMV IgG za 3 tygodnie

wychodzi na to że mam to cholerstwo teraz w sobie ;( siędze i będzie.....30 wizyta zobacze co powie lekarz..... morze łez....................... ;( :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorMadziazaw
    • CommentTimeApr 27th 2009 zmieniony
     permalink
    nullBrak wiadomości, to dobre wiadomości podobno, więc Aguszka sobie leży, odpoczywa i ok mam nadzieję.
    A co do cytomegalii, to ja nie mam doświadczeń za bardzo, robiłam co prawda badania, ale były dobre, więc się nad tym nie skupiałam, kochana nie martw się na zapas, teraz musisz mieć spokój, nie denerwować się, to najwazniejsze, czekaj co lekarz powie, postaraj się nie zamartwiać na zapas. Trzymam kciuki mocno za Ciebie i wszystkie mamuśki. Ściskam Was dziewczyny i spadam. 3majcie się!
    •  
      CommentAuthormagdus81
     permalink
    Czesc babeczki :)
    Ja weekend spędziłam pracowicie bo przywiźli nam meble, co prawda nie skręcałam nie nosiłam ale się narobiłam przy garach i obsługiwaniu chłopaków jak je skręcali, poszliśmy spać o 1 w nocy, pomagałam mężowi wynosić strare meble. A w niedziele meczyk mężusia a potem gotowanie i sprzątanie, no i dzisiaj znowu te paskudne skurcze :((
    Dzwoniłam do ginka i kazał sobie narzucić reżlim łóżkowy. Brać leki aspargin i nospa. I dzisiaj miałam tylko do południa takie twardnienie brzuszka a od południa już się nie powtarzają, i mam nadzieje że będzie wszytsko dobrze. W czwartek mam zadzwonić do gina i powiedzieć co i jak. Także leże i odpoczywam :)
    Aniu mam nadzieje że z tą cytomegalią będzie wszytsko dobrze i lekarz powie że nie ma się czym martwić!!!
    --
  2.  permalink
    Magdus Ty to lepiej nie kombinuj z mebelkami i sprzątaniem , daruj sobie jak Ci brzucho twardnieje!! to Rozkaz! musisz wyluzować:boogie:
    ja dzisiaj znowu byłam z bączkami u lekarza no i Maksymilian dostał antybiotyk, niby osłuchowo ok, ale gardło brzydkie, ja już sama nie wiem czy dobrze czy źle jak dzisiaj jeszcze zagorączkuje to znaczy że dobrze a jak nie to będe miała wątpliwości.
    no i musze lecieć bo syrena Kornelia się właczyła .:whorship:
    •  
      CommentAuthorAguszka81
    • CommentTimeApr 28th 2009
     permalink
    Mężowe wieści: Agnieszka miała wczoraj badania i dziewczynki ważą około 2150g i 2170g. Brzucholek rośnie w oczach. Wszystko jest w porządku. Agnieszka Was wszystkie pozdrawia.
    Ściskam, Artur
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Talaveil ja nie wiem co to za badanie, jakoś go nie kojarzę ...
    Spokojnie, będzie dobrze! Pewnie Twój lekarz Cię uspokoi :P Trzymaj się dzielnie i nie stresuje się, wszystkie tu wiemy, że nie jest łatwo! Buziaki :*
    ~
    Magduś dostaniesz po doopie! Nie szalej bo urodzisz przedwcześnie, a tego byś nie chciała - zapewniam Cię! Niech maluchy siedzą w Twoim brzuchu jak najdłużej! Tak więc odpoczywaj teraz, to podstawa :P
    ~
    Arturze chyba ściągnęłam Cię myślami haha :D
    Cudownie, bardzo się cieszę, że z dziewczynami (wszystkimi 3-ma!) jest ok, rozwiązanie tuż tuż :D
    Również ściskam i pozdrawiam Ciebie i Aguszkę :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Mini moje Kidsy też na lekach ... no cóż znacie to jak nie urok to ...
    •  
      CommentAuthorMadziazaw
     permalink
    Kawał babeczek:bigsmile:Bardzo mnie to cieszy, że tak się rozwijają, pozdrów koniecznie żonkę, dzielna jest mega, wiem coś o tym, bo też tak leżałam. Trzymam kciuki, ale to wiadomo:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormagdus81
     permalink
    SUper wieści od Aguszki :bigsmile: i już niedługo dziewczynki będą z nimi!! Super!!
    A ja zgodnie z zaleceniami leże i z łózka się nie ruszam, biore leki i powiem że już jest lepiej, od rana tylko dwa razy zrobił się twardy ale na chwilke dosłownie. W porównaniu z poniedziałakiem to niebo i ziemia :bigsmile: ciesze się że jest juz lepiej!!
    A na forum pojawiła się kolejna podwójna mama, zaprosiłam ją do nas mam nadzieje że zajży!!
    Miłego dnia babeczki!!!
    PS. dużo zdrówka dla maluszków Izunia i Mini!!
    --
  3.  permalink
    u nas do kompletu pojawiła się wysypka i teraz to juz nie wiadomo czy to trzydniówka czy uczulenie na antybiotyk. zwariować można. a na dodatek Neli zaczęło sie lac z nosa.
    Arturze dzięki za wieści, pozdrowienia dla dzielnej mamusi, a dziewczynki pieknie ważą! brawo!! dla taty też!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Mini u mnie Fifi też dostał uczulenia na krople do oczu ... jesssuu myślałam, że dziecko mi się zadrapie ... :shamed:
    Magduś grzeczna dziewczynka z Ciebie :P
    No zapraszamy świeżą mamę z twinsami w brzuchu - niech się nie wstydzi - będzie nam miło :DD
    • CommentAuthorVei
    • CommentTimeApr 29th 2009
     permalink
    Tego twardnienia brzucha nie lekceważ i słuchaj gina. Dużo wypoczywaj, a będzie dobrze.
    -- Jestem zwyczajną mamą niezwyczajnych bliźniaków
    • CommentAuthorVei
    • CommentTimeApr 29th 2009
     permalink
    minia-miani,a co robisz z katarem? U nas już tak długo się utrzymuje, że nie mam pomysłu co zrobić. Chyba jakieś inhalacje zapodam dzisiaj. Już przerobiłam wszystkie znane mi możliwości: sól morska, krople.
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 30th 2009
     permalink
    Kochane moje udanego majowego weekendu - wypoczywajcie, leniuchujcie i co tylko :P
    Buziaki i uściski dla Was :D
    •  
      CommentAuthormagdus81
    • CommentTimeApr 30th 2009
     permalink
    Ja również życze miłego majowego weekendu :bigsmile: dużo wypoczynku!!
    A jak znajdziecie chwilke to poradzcie coś na temat wózków!!! Bo szukam sobie po internecie i jestem lekko podłamana bo nic mi się nie podoba. Znalazłam jedne wózek co mi się spodobał ale niestety nie zmieści się na szerokość do windy :cry: i mój plan spalił na samym początku. Nie chce kupować teraz ale mieć już coć mniej więcej wybranego!!
    Z góry dziękuje za pomoc :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMadziazaw
    • CommentTimeApr 30th 2009 zmieniony
     permalink
    Co do kataru, to ja mam takie coś do zciągania z nosa, katarek chyba się nazywa, taka rurka z końcówką i to sie przykłada do odkurzacza i drugą końcówkę do noska i super wszystko wyciąga, pare razy dziennie i się nie mnożą te bakterie w nosku i szybciej dziecko zdrowieje, a do tego krople oczne do biodacyny wlewam efrinol tak aż bedzie pełno w buteleczce i tym kropię, jak jest bardzo źle, ale to na recepte jest. A co do wózka, to ja miałam taki z szyną, że dało się i aby dzieci siedziały na wprost siebie i obok, jak na wprost to długi był jak tramwaj :bigsmile: ale inaczej na szerokośc mi nie chciał wejść do windy właśnie. Nie stety nie pamiętam nazwy, bo to prehistoria. Cieszę się, że brzucholek mniej Ci twardnieje. Ja też zyczę Wam kochane udanego weekendu majowego. Ściskam.
    • CommentAuthorVei
    • CommentTimeMay 4th 2009
     permalink
    Madziazaw,a to nie była INglesina Biposto? Ja mam nową Inglesinę i już tylko tramwaj z niej można zrobić.
  4.  permalink
    Witajcie u nas nadal antybiotyk u Kornelki, Maksowi przeszło, więc wygląda że to była jednak trzydniówka. na katar też mamy katarek no i nasivin przez 5 dni a potem sterimar i tak w kółko.
    co do wózka to my mamy peg peego jeden za drugim, jestem z niego zadowolona, jeszcze mamy foteliki kubelki, które się wpina do stelaża. jest to super wygodne jak się jedzie np, do lekarza albo na zakupy.
    • CommentAuthorVei
    • CommentTimeMay 7th 2009
     permalink
    mini-mini-1
    Jeszcze co do kataru, jak jest gęsty to są takie krople Mucofluid - można je ponoć u dzieci stosować i nawet dłuzej niż 3 dni.

Magduś, a jaki wózek ci się podobał? I gdzie mieszkasz? W wieżowcu? Które piętro? Czy wózek długi wejdzie do windy?
    Ja kiedy kupowałam wózek sugerowałam się tym, ze mi przez drzwi wejściowe nie wejdzie (mieszkam na 3 piętrze bez windy, wiec i tak noszenie). I wiesz co? Wózek stał w domu może tydzień, bo i tak dzieci leżały w łóżeczku (najpierw razem), a po miesiącu każde w swoim. A później wózek zostawiałam w bagażniku, albo na klatce przyczepiony do kaloryfera, albo w piwnicy. Wiem, ze kwestia wejścia do windy jest ważna, ale obawiam się, że żaden do windy nie wejdzie - no chyba, że to jakiś nowy blok i duża winda.
    Dla mnie dziś mistrzem świata jest Teutonia, bo można ją dowolnie modyfikować (ma wiele akcesoriów), poza tym lekko się prowadzi - sama nie mam teutoni, ale spotykam na spacerze mamę z bliźniakami i ma właśnie taki wózek. Jest super. Przede wszystkim jest szeroki wewnątrz i dzieci mają sporo miejsca.
    •  
      CommentAuthormagdus81
    • CommentTimeMay 7th 2009
     permalink
    Vei ja mieszkam w bloku z windą, w galeriowcu na galerii, 5 piętro, długi wózek wejdzie do windy jak sobie będe otwierać za każdym razem drzwi (to nie problem, chyba). DO windy nie wejdzie jeden obok drugiego, a wózka nie będe zostawiać na dole w wózkowni bo chyba przy tych ludziach co tu mieszkają to bym się bała zostawić taki drogi wózek :(
    Przed drzwiami też nie moge zostawić bo to galeria.
    Więc musze mieć wózek jeden za drugim, który się łatwo składa i tyle. Na necie znalazłam JANE TWIN TWO z fotelikami pełniącymi role gondolek a w sklepie oglądałam ABC ZOOM twin. Obydwa fajne ale cena jest porażająca :(( ide we wtorek oglądać wózki żeby mieć jakiś pogląd. I zobaczymy z czym wróce!!
    Vei zaraz sobie zobacze ten wózek Teutonia :)) miłego popołudnia babeczki!!!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 11th 2009
     permalink
    Magduś ja miałam Happy Twins - TAKO. Byłam zadowolona bardzo.
    Teraz mam dwie spacerówki Espiro Active - Baby Desing. I tak sama nie wychodzę - od jakiegoś czasu jestem już zależna od osób trzecich więc dwie spacerówki to nie dla nas problem. Mężu myśli nad łącznikiem :P Może wymyśli :D
    •  
      CommentAuthorMadziazaw
     permalink
    Przykro mi, ale nie pamiętam jak się ten wózek nazywał, a i tez to chyba bez znaczenia, bo to prehistoria :) Teraz jak kiedys weszłam do sklepu z wózkami, to doznałam szoku, jakie cuda wymyslają. Ja miałam windę taka bagazową, więc mi się mieścił, ten mój tramwaj, ale za to nie chciał mi przejść przez drzwi, jak dawałam dzieci obok siebie, a nie na przeciwko, no łatwo to my mamuski bliźniaków nie mamy :) A cięzki był ten wówzek, że szok :) Ściskam i zycze udanych łowów wózkowych. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormagdus81
     permalink
    Narazie szukamy :bigsmile: ale chcemy się zdecydować na jedne, a zakupić dopiero w sierpniu.
    Byłam na wizycie ale nie pisałam tutaj!!! Wszytsko z dzidziulkami dobrze, rosną jak na drożdzach :) pięknie się ruszają!! Jestem szczęśliwa i nie moge się doczekać kolejnego usg :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Magduś cieszę się, że u Ciebie i maluchów wszystko cacy - tak trzymać :P
    Ja wózek upatrzyłam sobie inny a kupiłam inny ... wszystko zależy o zawartości portfela :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Arturze jak tam miewają się Twoje kobiety? :P
    Czy lekarze coś już wspominali jak i kiedy zakończy się ciąża? Żona będzie próbowała rodzić sn czy planowane jest cc?
    Pozdrowienia dla Was wszystkich :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Mini co u Was - jak maluchy? :P
    Mam nadzieje, że antybiotyk już za wami ...
    Buziaki.
    •  
      CommentAuthorAguszka81
    • CommentTimeMay 13th 2009
     permalink
    Witam naszych wiernych kibiców :) Agnieszka ma już duuuży brzucholek. Dziewczynki według badań mają po około 2,5 kg. Dzisiaj zamieniono jej pompę z fenoterolem na tabletki. Czuje się dobrze i pozdrawia wszystkich. Najprawdopodobniej będzie robiona cesarka, ze względu na położenie szkrabów. 22 maja mają odstawić jej leki.
    Dziękuję za trzymane kciuki i pozdrowienia.
    Pozdrawiam serdecznie, Artur
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Arturze super! Cieszę się, że u Was wszystko dobrze, no brzuch rośnie skoro księżniczki przybierają na wadze :D
    Kibicujemy dalej a co! Pozdrowienia i uściski dla Was.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziewczyny a co Wy tak ucichłyście ... gdzie się podziewacie aaa?
    U Was wszystko gra? Miłego dnia dla Was :D
  5.  permalink
    u nas nadal szpital, tym razem na serio Kuba miał zabieg na rękę, wsadzono mu 2 druty. złamał na rowerze, i jak miał już nastawioną i zagipsowaną to w szkole starszy kolega go uderzył no i powstały przemieszczenia i odpryski, trzeba było wstawić druty. więc było wesoło , ja z maluchami 5 dni spędziłam w Instytucie Pediatrii. teraz znowu walczymy z katarem u malców.
    Aguszka i Artur, super że nadal dzidzie w brzuszku. pozdrawiamy gorąco!:rainbow:
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 14th 2009
     permalink
    Cholera Mini, to miałaś karuzelę ... przykro mi, że Młody tak cierpiał. Zdrowia dla dziecikaów przede wszystkim!
    No i ściskam Cię mocno kobieto :*
    •  
      CommentAuthormagdus81
    • CommentTimeMay 16th 2009
     permalink
    Czesc :bigsmile: u nas wszytsko się toczy spokojnie!!! Brzuchol twardnieje jeszcze ale już mniej!! Biore leki i mam nadzieje że to nic złego się nie dzieje i mam ochote zaglądać do brzuchalka raz na tydzień. No ale się nie da :wink:
    Co do wózka to chyba na 90% zakupimy ten Abc zoom ale jeszcze mąż musi go obejżeć na żywo!! WIęc czekamy na dostawe do sklepu. A zamówimy w sierpniu. Będe spokojniejsza mając już wybrany model wózka, w razie czego mąż sam (mam nadzieje) załatwi ten najważniejszy zakup!!!
    Miłego weekendu buziaczki dla waszych dzidziulków niech zdowieją i mają się zdrowo!!!!!!!!
    Aguszka super że u was wszytsko dobrze!!!! Arutr ucałowania dla trójpaczka!!!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 16th 2009
     permalink
    Magduś no dobrze mieć jakiś punkt odniesienia nie, a wózeczek fajny :P
    Miłego weekendu dziewczynki ;DD
    • CommentAuthorVei
    • CommentTimeMay 18th 2009
     permalink
    Mnie też się wózek podoba. Pozdrowionka dla AGi i Artura - u mnie o tylu tygodniach ciąży to mogłam tylko pomarzyć.
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeMay 19th 2009
     permalink
    Vei i ja też ... ale cóż zrobić ...
    •  
      CommentAuthormagdus81
    • CommentTimeMay 19th 2009
     permalink
    Vei Izunia a w których tygodniach rodziłyście?? Bo powiem wam szczerze że sie troszeczke denerwuje że ten mój pród będzie wcześniej!! Ciekawe od czego to zależy i dlaczego miałyście wcześniej poród?? No i wogóle napiszcie coś więcej :bigsmile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.