Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do powodzenia - kochane: ludzie umierają. Ale czy każdego dnia lękamy się, że nie dożyjemy jutra? Albo że włamie się do naszego domu psychopatyczny morderca? Nie! Nie da się żyć w strachu, a przynajmniej nie da się żyć pełnią życia. Tak samo jest z ciążą, pewnie teraz łatwo mi się pisze, ale naprawdę starajmy się być dobrej myśli. Udało się zapłodnienie, a to gigantyczny sukces, na który niektóre z nas czekały latami.
eveke
1 dzień temu
Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś moderatorowi permalink
Ally dla mnie to głupota .... i wiesz też myślałam , że jak teraz zajdę to położę się plackiem i bede jeść dupka... otóż... NIE, NIE BĘDĘ, każda ciąża jest inna, jeśli zajdę w zdrową ciąze to ona sie utrzyma... miałam nie planowac wyjazdów w maju/ czerwcu.. bo co jak zajde? otóż nie , planuję wyjazd, muszę żyć normalnie... bo wierzę, że niedługo zajdę i będzie to zdrowa, silna ciąża
Ally dla mnie to głupota .... i wiesz też myślałam , że jak teraz zajdę to położę się plackiem i bede jeść dupka... otóż... NIE, NIE BĘDĘ, każda ciąża jest inna, jeśli zajdę w zdrową ciąze to ona sie utrzyma... miałam nie planowac wyjazdów w maju/ czerwcu.. bo co jak zajde? otóż nie , planuję wyjazd, muszę żyć normalnie... bo wierzę, że niedługo zajdę i będzie to zdrowa, silna ciąża
Moze dla Ciebie to glupota.Na poczatku moze byc dobrze a skad wiesz jak sie potyczy to pozniej? Ja gdybym brala pod uwage takie wpisy jak Twoj nie bylabym juz w ciazy bo gdyby nie progesteron, leki przeciwkrwotoczne i wlasnie lezenie plackiem to odkleila by mi sie kosmowka i nie ma to zwiazku z tym czy ciaza zdrowa czy nie a raczej warunki w jakich sie rozwija moga zawodzic. Z ciaza wiaza sie rozne komplikacje i nie mozesz przewidziec jaka ona bedzie a plany moga sie zmienic radykalnie. Zaden lekarz nie bedzie przeciez kazal lezec bez powodu i jakies wskazania do tego musza byc. U Ciebie dobrze,ze zaczelo sie krwawienie po obumarciu ciazy bo to znaczylo ze organizm sie chcial sam oczyscic,ale wprzypadku do ciazy,ktora rozwija sie prawidlowo Twoja teoria ma sie nijak.
Ewa przeinaczyłaś sobie po swojemu. Skoro miałaś wskazania , bo "gdyby nie progesteron, leki przeciwkrwotoczne i wlasnie lezenie plackiem to odkleila by mi sie kosmowka" to jak najbardziej powinnaś była brać leki i leżeć.Ja mówię o fakcie gdy zachodzi sie w zdrową ciążę, chodzi na kontrole i wsio jest ok. W innym wypadku ciążę zaczęło by sie traktować jak chorobę, od razu na L4 , leżeć plackiem do uzyskania odleżyn i jeść tony progesteronu.--
Dziewczyny może trzeba będzie chodzić częściej na usg, tak dla własnego bezpieczeństwa i spokojności, ale to już chyba prywatnie.