Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak wychodziłam ze szpitala to gin powiedział, że do odbioru będą wyniki badania histopatologicznego ale żebym nie myślała, że one coś wyjaśnią. No i tak było, więc jakoś specjalnie ich nie wyczekiwałam.
Billa Twój wynik oznacza, że przechodziłaś cytomegalię, bo masz przeciwciała. Ale czy jest to zakażenie świeże może stwierdzić badanie awidności.
Blubis zaistniały przesłanki, że jesteś trollem
Dziewczyny, staraczki po przejściach - zróbcie sobie fenotyp grupy krwi. Mało kto to robi, ale ostatnio, przypadkowo zbadali mi to dokładnie i wyszło mi, że po poronieniu w mojej krwi powstały przeciwciała anty-RhE. Taka sytuacja prowadzi do konfliktu serologicznego, który może nie mieć wpływu, a może okazać się groźny w przypadku kolejnych ciąż.
28 dc 24,11
29 dc 143,24
33 dc 232,54
34 dc 243,63
[/quote][quote=esteban]Blubis zaistniały przesłanki, że jesteś trollem
w kalkulatorze hcg wyraznie mam zly przyrost,zreszta powinna wzrastac ok 50% na dobe(jakos tak)
I ja też powiem szczerze, że nie wiem, czy będę robić betę. I tak będę walczyć do upadłego, a świadomość niskiego przyrostu tylko mnie dobije. Zrobię sikańca pewnie i tylko prg, czy nie trzeba suplementować. Ale to takie postanowienie na zimno, ciekawe czy będę taka mądra kiedy przyjdzie co do czego.