Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
,

,

a ja zawsze szłam się wymyć. To też sporo plemników przeganiałam na własne życzenie. Za mało ruchu, za mało wspomagaczy, fajki, stresy w pracy, brak sexu na czas, zawsze ze 2 dni za wcześnie, bo gdy mialo być na czas, to nam się nie chciało po prostu!

Prawie dwa miesiące, dla mnie to wieczność...
Nie wiem jak przeżyłam ten czas, jakoś przeleciał... Pewnie gdyby nie mąż, rodzina i Wasze wsparcie to było by mi trudniej... 

To może ja też się przyłącze?
8.12.2011 przyniósł mi ogromną radość bo zobaczyłam dwie upragnione kreseczki. Niestety moja radość nie trwała długobo 13.12.2011 poroniłam. Po poronieniu miałam robioną laparoskopię. Teraz kończe drugi cykl.Mieliśmy poczekać i dopiero w 3 cyklu się starać ale jakoś wyszło, że nie doczekaliśmy. Wszystko wskazuje na to, że ten cykl był bezowulacyjny, dziś robiłam dla pewności test a jutro jeszcze pójde na bete żeby wykluczyć ciąże na 100%. Teraz mamy małe problemy małżeńskie więc chyba starania się odwleką w czasie...ale mimo wszystko będę czekać na to moje wymarzone szczęście 
Trzymam za Was!
Ale postanowiłam, że teraz będę sobie jaja z tego robić, następnym razem wkręcę takiego życzliwego ciekawskiego. Tak to już jest, że ludzie nie pomyślą zanim coś powiedzą.

(Chirurg od laparodkopii zabronił też staranek przez najblizsze 3 m-ce..powiedział ze musi mi sie wszystko pogoić)
Dziwię się osobom, które wiedzą i chlapią...
Bo jeśli nie wiedzą, to co innego, ale wiedzą...
nigdy nie zapomnę tych słów...