Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczek- tu się czuję jak u siebie, a tam nie. Tu starania są trochę inne, podszyte większym lękiem. Ja zostaję tu, a każda pozytywnie zaciążona po poronieniu podnosi na duchu biedne smutne świeżo po stracie.:)
ja bardzo polubiłam ten wątek..bo starania są zupełnie inne po poronieniu..a tamte dziewczyny nie ma co straszyć.. moim zdaniem tak jest lepiej..Jak tylko tu się zapisałam, to się wygadałam i od razu się dowiedziałam jakie badania powinnam porobić (niektórzy lekarze ignorują pierwsze poronienia i mówią,ze po pierwszym nie robi się badań).
Tu starania są trochę inne, podszyte większym lękiem.
bo starania są zupełnie inne po poronieniu..
I to napisała osoba, która przeżyła i poronienie, i starania, i ciążę po poronieniu.
Jaheira - kolejna osobo , która wie co wolno a czego nie --może nie mam ochoty pisać na wątku gdzie Wy jesteście skoro z Was takie mile usposobione osoby
Dokładnie-ten został stworzony po to żeby dyskutować o poronieniu, uczuciach po nim, wyjściu na prostą i kolejnych staraniach.
Jaheira masz troche racji, ale myślę, że gdyby któreś z nas przeszkadzały rozmowy na ten temat to pewnie byśmy napisały o tym.
Staram się zrozumieć czemu kolejny raz zgłaszacie uwagi na wątku, na którym się nie udzielacie.
Dziewczyny skoro IM TU jest dobrze a na STARACZKACH czują się źle to niech mają swój kąt,gdzie mogą się wygadać i są TU TYLKO dziewczyny po poronieniu a jeśli "dojrzeją" do przejścia na STARACZKI to napewno tam zagoszczą:)
nie pasuje to sztywno do Waszej wizji co gdzie i kiedy pisać, to chyba nie jest aż takie ważne.
Dziewczyny, chyba trzeba będzie zmienić forum, bo tu nawet nie można spokojnie porozmawiać, a przecież w tum celu ono powstało.
Która z was poroniła? Kiedy znów zaszła w ciażę? Czy się leczyła?
Na moje ten wątek dotyczy okresu od poronienia poprzez żałobę, badania, wznowienie starań aż po zajście w ciążę. Dlatego do niego dołączyłam, bo mój obecny stan zamyka się w tym właśnie wątku i tu najbardziej moja sytuacja pasuje.