Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. We wrzesniu 2011 roku dostalam pasek zaszlam w ciaze w cyklu ktory rozpoczal sie 27 listopada 2011 r. Od wrzesnia do konca ciazy nosilam pasek na brzuszku i modlilam sie praktycznie codziennie.
Spokojnie, nikt nie zagwarantuje, że będzie lekko i bezproblemowo, ale mam chyba znów dla Ciebie pocieszającą historię. W każdej ciąży zagrażał nam poród przedwczesny. W jednej miałam szew, w drugiej krążek (wg mnie lepszy, oszczędza szyjkę). Między ciążami miałam zabieg na szyjce. Kiedy trafiłam do szpitala ze skurczami z Emilią wszyscy mnie oglądali z zaciekawieniem. Szyjka była króciutka, ale się nie rozwierała i stanowiła zwartą konsystencję. Pytano mnie, czy miałam na niej jakiś zabieg
Bałabym się raczej na Twoim miejscu, że przy porodzie nie pójdzie już tak lekko z jej rozwieraniem

Nana Ty chyba jakimś aniołem jesteś...jak ja Ci dziękuję za to wszystko co piszesz...

Akurat tak się układało u nas. Cieszę się, że dzięki naszemu doświadczeniu, możemy dać nadzieję i odrobinę otuchy innym. Trzymajcie się.