Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny jestem na etapie wykańczania domu - obecnie oświetlenie na tapecie. Pamiętam był tu kiedyś linkd do fajnego sklepu z lampami ale nie mogę go teraz znaleźć. pomóżcie plis :)
a w ogole to jesli mozecie to powrzucajcie zdjecia szaf takich wlasnie wiatrolapowych/przedpokojowych
moze czyms sie zainspiruje
mam w korytarzu Szary piryt z Magnata. obfocić?
My też się przymierzamy do zrobienia szaf w holu (mamy mieszkanie). Będą dwie: jedna przesuwna z lustrami (wnękowa) i druga stojąca z otwieranymi drzwiami. Do tego wymyśliłam sobie komodę z szufladami na giętych nogach. Tę otwieraną szafę i komodę chcę w kolorze beżu i lakierze połysku.
Mniej więcej coś takiego:
http://www.asmeble.pl/galerie/m/magic-beige-szafa-standa_4637.jpg
Madzia a rolety rzymskie?
lakierowane bardzo mi sie podobaja ale ze wzgledu na cene niestety nie ma takiej opcji (u nas lakierowane 2x drozsze sa niz te z plyty);
nie wiem sama czego chce bo przedpokoj bedzie zabudowany szafa 3drzwiowa plus kawalek niezabudowany - taka szafka-lawka zeby usiasc przy zakladaniu butow i wieszaki na rzeczy podreczne; chcoiaz chodzilo mi po glowie zeby jedna czesc zrobic zamykana podreczna tylko maz troche brzdaka ze jak ktokolwiek przyjdzie to za kazdym razem do szafy bedzie trzeba kurtki chowac; jeszcze zastanawiam sie nad tym zeby dac wszystkie 3 drzwi pelne a lustro na sciane na przeciwko ale tu tez maz i stolarz odradzaja bo lustro optycznie powiekszy (poszerzy) jednak przedpokoj bo szafa idzie po sam sufit
no kurde, wiem ze nic nie wiem
podoba mi sie szafa tego typu chociaz moj maz i stolarz mowili o wstawce szybkowej a ta juz niekoniecznie mi lezy
to chyba dosc jasny kolor jest , co ?
w sklepie meblowym zrobienie takiej szafy wyceniali na około 1200 zł
chciałam prostą bez lustra, bo luster i szyb już mam w mieszkaniu dość....
to u nas tyle placisz od metra :/
Jest jasny, ale widać, że to szary.
Poszperałam na szybko i coś takiego mi się trafiło, ale to mój subiektywny wybór
Hyde a macie ikea gdzieś blisko:)
No u Ciebie wiadomo zupełnie inna inwestycja:)))) fajna przestrzeń do zorganizowania :)!
jeśli chodzi o szary, to moja mama ma w domu Śnieżkę, Jaśminową Aleję. Jak dla mnie - piękny. Taki ciepły szary. Tylko że on niekoniecznie zmywalny.
Też malowalismy, a w zasadzie ja pokój Gosi Śnieżka satynowa na różowo i fajnie wyszło, a malowalo się bardzo przyjemnie.
, niezle krylo i ladne kolory wyszly ale nijak nie szlo ze scian zmyc nawet zwyklego przybrudzenia
Elfiko tyle ze cena tez jest jedna z lepszych
[/quote]
Madzia zanim się obejrzysz i u Was będzie ten etap :) to jednocześnie i fajny i najgorszy okres bo tyle jest tego wszystkiego że krew mnie zalewa jak muszę się zdecydować. płytek do łazienki szukałam ponad 2 miesiące
[quote=madzinka83]
[/quote]
Madzia zanim się obejrzysz i u Was będzie ten etap :) to jednocześnie i fajny i najgorszy okres bo tyle jest tego wszystkiego że krew mnie zalewa jak muszę się zdecydować. płytek do łazienki szukałam ponad 2 miesiące
[quote=madzinka83]
też właśnie myślę co na okna. firanki to totalnie nie moja bajka - nie będę miała nigdzie, wszędzie mam tylko długie okna więc jakoś to rozwiążę ale nie wiem właśnie co zrobić z kuchnią żeby dół był jednak zasłonięty a od góry żeby wpadało światło,