Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jakie są obecne te płytki?
Może zrób taki sam jak na ścianach, ton jaśniejszy albo ton ciemniejszy.
podpinam się, jestem zachwycona, również z koloru stone grey, bo te dwie szarości mamy :) na szczescie znam wiele osob ktore wybraly light grey beckersa i wszyscy sa zadowoleni, a nawet bardzo zadowoleni i z koloru i z jakosci malowania i pozniej z funkcjonalnosci (szorowalnosci)
mamba- ten zapis oznacza,ze nie mozesz miec pełnego ogrodzenia np betonowego albo z płyt.
Użytkujesz takie? Chciałabym coś z polecenia, sprawdzone. są specjalne rolety zaciemniające. np w ikei
przepraszam ale jak to nie można? z jakiej racji ktoś to dyktuje?
Użytkujesz takie? Chciałabym coś z polecenia.
Miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego.
tak tego czy sobie życzę zaglądania na posesję czy też nie, już nie rozumiem.
Jakie rolety wewnetrzne do sypialni, by nie przepuszczały dużo światła i żeby rano ciemno było w pokoju? Czy wewnętrzne nie dają rady i lepiej zainwestować w zewnętrzne?
BTW, MPZP może narzucać nawet kolorystykę elewacji...
A ja przyznam, że nie cierpię tego naszego polskiego zwyczaju wyróżniania się, byle było inaczej niż u sąsiada
Elfika, jestem przekonana ze jest taki plan dla Twojej działki.
Elfika, jestem przekonana ze jest taki plan dla Twojej działki.
A ja przyznam, że nie cierpię tego naszego polskiego zwyczaju wyróżniania się, byle było inaczej niż u sąsiada. Nie podoba mi się taki misz masz. Sąsiad pomalował dom na żółto, to ja sobie na zielono walnę, a co. Drugi sąsiad ma kuty płot, to ja sobie betonowe klocki postawię, kto mi zabroni. Jeden dom minimalistyczny, kolejny - "późne rokokoko" ;) Indywidualizm ok, ale jakiś ład przestrzenny dobrze zachować.