Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Knauf MP 75 Diamant
Dziewczyny, czy któraś może się wypowiedzieć na temat materacy z Ikei? Ewentualnie polecicie coś? Potrzebuję szybko kupić i nie mam pojęcia od czego zacząć tyle tego jest.
rozkminiam, czy by nie zrobić tej ściany czarnej albo grafitowej
--
Poka, poka!
Czy któraś z Was ma może w domu na ścianie kolor bordowy?
Na dniach wybieramy farby i mamy z mężem inne pomysły Przedpokój i jadalnia (tymczasowo salon) to otwarta przestrzeń. Chciałabym, żeby ściany były białe, ale mój mąż nalega żeby jedną zrobić w jakimś "żywym" kolorze - ale w jakim, to nie powiedział.
Tam nie będzie słonecznie, bo okna są od północnego-wschodu, dlatego ja chciałam jasno. Ale ta jedna ściana przedpokojowa może faktycznie niech będzie w innym kolorze, nie będzie się tak brudzić. Za ok. 3 lata będziemy robić kapitalny remont, więc niech sobie będzie ten eksperyment kolorystyczny, tylko właśnie z jakim kolorem?
Jeśli któraś z Was ma bordo to będę wdzięczna za opinie lub zdjęcia. Albo pomysły na jakiś inny kolor :)
Meble mamy białe i dębowe, a tapicerki (kanapa, krzesła) - grafitowe. Podłogi i belki sufitowe też są dębowe.
Chciałabym, żeby ściany były białe, ale mój mąż nalega żeby jedną zrobić w jakimś "żywym" kolorze - ale w jakim, to nie powiedział.
Myślałam o granacie, bardzo lubię ten kolor.
Dziewczyno, tymi zdjęciami skradłaś moje serce będzie granat jak nic!!
Teraz się zmóżdżamy nad kolorem dla dziewczynek. Chyba będzie jaśniutki szary na dwóch ścianach i też reszta biała
Mała i chyba dość ciemna kuchnia w czerni, ciekawa jestem efektu końcowego.
będzie granat jak nic!!
U nas ta ściana, która będzie granatowa (jesteśmy już z mężem jednomyślni, co za ulga), będzie miała 7 m długości prawie, cała reszta biała, tak więc mam nadzieję że nie wyjdzie przytłaczająco.
My mamy duże zniżki na Fluggera i miałam nadzieję, że znajdę coś u nich.
Gorzej u dziewczyn- mega ogromne czerwone róże na bialym tle... Ale szkoda mi zrywać. Zrezygnuje z kolorowych zasłon, obrazków itd. I może przejdzie.