Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

On jest naszym domowym księgowym, ale jeśli mnie pamięć nie myli to nasze koszty głównie związane są z energią elektryczną, gdyż ona również służy nam do ogrzewania. Prąd w miesiącach zimowych wynosił około 700 zł w skali miesiąca. Piec, 200 - litrowy zbiornik ciepłej wody, płyta indukcyjna, rekuperacja, zmiękczacz wody, zmywarka, lodówka - każdego dnia, a co drugi dzień pralka - to nasze pochłaniacze energii. Od 2018 roku w naszej dzielnicy mają podciągnąć gaz, więc liczymy na obniżenie tych kosztów.

Hmmm ... a może chodzi o domy z bali ? Nasz poza samą drewnianą konstrukcją, wewnątrz i od zewnątrz wygląda zupełnie jak każdy dom budowany tradycyjnie.
Ani stropy, ani same podłogi, które również mamy drewniane (lita deska klejona). Faktycznie zanim dom został wybudowany bałam się bardzo akustyki we wnętrzach. Małe dziecko w domu, martwiłam się, że będzie się budził podczas imprez itp., ale naprawdę głos niesie się zupełnie identycznie, jak w domu budowanym tradycyjnie. Akurat układ naszego domu jest taki, że schody są położone w zasadzie centralnie na środku obu kondygnacji, więc faktycznie głos z dołu niesie się w górę. Aczkolwiek nie jest to w żaden sposób uciążliwe.
on jest zdania, że w łazience nie ma nic brzydszego niż grzejnik, nawet ten najbardziej dizajnerski
ze jesienia wszelakie gryzonie pchaja sie do domu

Obecnie naszą zmorą jest KRET ! To co zrobił w ciągu tygodnia z naszym trawnikiem woła o pomstę do nieba. Dziś naprawdę miałam już łzy w oczach