Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jeszcze rok temu sarny, jelenie, łosie (!!!), czy zające były codziennością ...--
My pewnie zdecydujemy się na białe okna... są w ofercie i w sumie pasują do elewacji, którą też już wybraliśmy, tak tylko zastanawiałam się czy biel z zewnątrz nie jest jakaś trudniejsza w utrzymaniu...
Ja tam uwielbiam myć okna, także dziewczyny i wasze przy okazji mogę obrobić, jak chcecie
hopefully, dokładnie jest tak jak piszesz. Trzeba się polubić z ogarnianiem domu Dla mnie przeprowadzka z 48 do 148 metrów na początku budziła przerażenie. "Jak ja dam radę ogarnąć taką przestrzeń?!", zwłaszcza, że jestem dość pedantyczna w tych kwestiach. Ponieważ preferujemy minimalistyczny styl skandynawski we wnętrzach mamy bardzo mało mebli, a co za tym idzie, miejsc, które trzeba ogarniać z kurzu itp. Nie mniej więcej niż jedna łazienka, dużo kuchennej przestrzeni, a przy tym różnych zakamarków, szuflad, szafeczek itp. początkowo było mi trudno się zorganizować. Po roku jestem już usatysfakcjonowana
Nie da się ukryć, że doszły obowiązki związane z ogrodem. Póki co nie mam żadnych krzewów i innych roślin typowo ozdobnych, stąd ograniczamy się głównie do koszenia trawy. Ale na wiosnę planujemy zaplanować również zieleń, więc będzie dodatkowe zajęcie.
Tylko jeszcze te cholerne okna ...
przeraża mnie przeprowadzka z 60 m na 140 m... jakoś tak logistycznie... nie wiem, jak to do końca poogarniać
jakie macie kuchenki: gaz, indukcja.. ??
No i kolor kuchni ;-) meble kuchenne, jakie, połysk, mat...??
Ja płytek - nawet drewnopodobnych - nie chciałam w salonie, bo nie lubię zimnej podłogi.
ile w twoich okolicach kosztowal was wasz dom w stanie deweloperskim?