Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nasi znajomi dostali dom po babci, wydawac by sie moglo ze typowy klocek z lat 60-70
Aneta - wlasnie ten inzynier jest rzeczoznawca i mam nadzieje, he bedzie jak mowisz - elewacji nie tykac a reszte moge robic. Wiadomo, ze tych pieknych drzwi i schodow nie mam zamiaru zmieniac, tylko te gumowe podlogi i sufity, a to nie jest oryginalne wyposazenie.
Aneta pewnie wszystko zalezy od regionu, u nas rzucaja klody pod nogi, zwlaszcza jesli zabytkowe budynki sa w centrum miasta; zreszta u mnie w miescie to nawet odbior budowlany w budownictwie jednorodzinnym robia a i tu i na FM laski pisaly ze nigdy o tym nie slyszaly (ja na szczescie mialam tyle elektryke i wodociagi odbierane a te ostatnie z przebojami)
dybysmy te podloge chcieli odnowic, albo wymienic piec, remont lazienki - wszystkie koszty mozemy odpisac od podatku.
O matko pod tym okropnym laminatem i wykladzina jest prawdziwa drewniana stara podloga!! Widzialam zdjecia z 1998, sprzed remontu.
Aneta01,ile kosztuje takie cyklinowanie podlog?
Aneta my mamy okna antracytowe i mnie sie jak najbardziej kolor podoba,pasuje do wnętrz i wystroju ,a także do elewacji i do dachówki ,a to dlatego ze nie przepadam za brązami ,na początku myślałam nad białymi oknami ,drzwiami ,ale odpuscilam . Tylko pózniej cieżko z zaluzjami wewn czy roletami ,bo mechanizmy cieżko dostać w takim kolorze ,w kuchni mam rolete plisowana z profilami antracytowymi ,ale zapłaciłam za nią prawie 350zl
Aneta my mamy całe ramy antracytowe wewn i zewn ,a chodzi ci o rolety zewn ? My mamy od jednej firmy Moj kupował okna razem z roletami i brama ,a drzwi mamy z hormana tez antracytowe.
Aneta - okna wystawione jakoś ponad pol roku temu ale mieszkamy od sierpnia i bardzo jestem zadowolona ,to zależy kto jakie kolory lubi ,co do cen rolet czy zaluzji to naprawdę drogi interes .
ona została postawiona w jednym miejscu i nie da się jej ruszyć... ciężka jak nie wiem
niestety nie wiem jeszcze gdzie będą lampy i nie tylko