Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do oświetlenia to czekam na znajomą aby mi projekty zrobiła kuchni... bo wg mnie to najważniejszy temat :)
Hyde gdzie w końcu masz gniazdka?--
Hyde gdzie w końcu masz gniazdka?
mam wytyczone na ścianach gdzie mają być i będą w widocznym miejscu
Nie wiem czy schodowe robić oświetlenie czy nie... albo podpowiedzcie jak macie w łazience przy lustrze czy nad lustrem zrobione światło? no i jakie macie w łazienkach światło podstawowe?
Hede 8 sztuk w kuchni do codziennego użytku to sporo i dziwne, że żadne nie trafiło w pobliżu pieca hmmmm
a przepalać nie będziemy, bo gaz dopiero w maju :/
nie obawiasz sie ze tynki popekaja?
wszystko zalezy czy tynki zdaza wystarczajaco juz wyschnac i woda odparuje nim przyjda mrozy bo jak lod wlezie w srodek to kaplica, mowia ze nawet cale platy ze sciany moga odpadac
Swrdynko na czym masz oodoarte okna tarasowe od dolu?
Sardynko rozumie juz teraz. Dziewczyny bylam dzisiaj na targach i kusi nas strasznie odkurzacz centralny... calosc z kontazem to 4200 ehhhh
A w ogóle okazało się, że nasi "fachowcy" położyli nam folię kubełkową w drugą stronę &^$^%$%#^@ - ciekawe jak ją teraz wymienią, bo fundament już zasypany piachem, odwodnienie zrobione...
minimalna wysokość poddasza wynosiła 60cm, a nie 30, bo mieszkam teraz w domu gdzie jest 40cm i tych 15-20cm brakuje na codzień...
choć niewykluczone że będziemy robić projekt indywidualny
W większości projektów jest garaż, ale my chcemy dom bez garażu (garaż osobno - chyba fachowo określa się go jako wolnostojący?)
Ma któraś z Was może tynki wewnętrzne Knauf Diamant?
Dziewczyny nie chce zakładać nowego posta i zdecydowałam sie tu napisać . Mam problem z karaluchami ,przeniosły sie z nami przy przeprowadzce i jestem załamana . Myślałam ,ze sie ich w końcu pozbęde ,a one sobie w sprzetach kuchennych siedziały ,moze ktoś cos poradzi jak miał z tym robadztwem do czynienia ?
Aneta pralka może być tam gdzie jest albo pod oknem... mama będzie miała małą i wąską praleczkę. Poza tym czy lustro i umywalka przy kabinie nie będą miały za mało miejsca? Niby wszystko takie proste a okazuje się, że wszystko jest trudniejsze niż myślałam.