Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Deski do pokoju dzieci? Mi parkieciarz bardzo odradzal, laminat lepszy
Deska barlinecka fajna, ale przy małych dzieciach trzeba liczyć się z szybkimi zniszczeniami :) My w sypialniach póki co kładziemy jakieś tanie panele, bo za max 5 lat i tak będą do wymiany...
hej dziewczyny. prosze o rade. mialam sciany wybialkowane i pokryte farba. na tym byly przyklejone naklejki. zerwalam te naklejki, ale zeszla troche farba. chce pomalowac na nowo innym kolorem. mam klasc gladzie, czy wystarczy pomalowac 2 x? sa tylko takie male biale placki po oderwaniu tych naklejek, pod spodem jest ta wybialkowana gladz.
Instalator też mówił, że można kłaść...ogrzewanie mamy wodne
Aneta-tak
wczesniej mieliśmy w przedpokoju i jak paliliśmy w kominku w salonie to na górze było jednak dużo chłodniej, bo czujnik łapał temperaturę na dole. Podobnie było gdy mieliśmy gości i było więcej osób. Teraz wynosimy czujnik do najchłodniejszego pomieszczenia i jest ok
Panele nigdy tak nie oddadzą ciepła jak gres.
moja przyjaciolka polozyla panele na podlogowke. oczywiscie dedykowane do podlogowki. polozyla classen. juz wspominalam o nich tutaj
Dzięki, na stronie classen widzę że rzeczywiście ich panele sa oznaczone jako nadające sie.