Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko czy ja w tedy przy samej wizualizacji będę miała wyznaczone dokładne miejsce np. zamontowania lampy?
Właśnie to Kw tez mnie zastanawia - może jest potrzebne do kredytu?
u nas facet od swiadectwa byl na miejscu, wzial papierki dot. specyfikacji okien, pustakow, styropianu, welny, informacje odnosnie wentylacji, kominka czy pieca
Dziewczyny widzę, że też brałyście kredyt w transzach.
Czy też tak miałyście, że do wzięcia ostatniej transzy są raty malejące? Ja nie miałam pojęcia, że tak jest, a bank twierdzi, że inaczej być nie może, bo nie mogą mi obliczyć całego kapitału. I tak jak myśleliśmy, że do momentu wzięcia całego kredytu będziemy mniej płacić (bo mniejszy kapitał), to płacimy prawie dwa razy tyle, ile będziemy po wzięciu wszystkich transz. Jakaś masakra. Z karencji sami zrezygnowaliśmy, bo myśleliśmy, że lepiej od razy zacząć spłacać, a tu taka "niespodzianka".
Ja miałam karencję 2 letnią w spłacie i płaciłam tylko kwotę odsetek adekwatną do zaciągniętego kapitału, kwota ta rosła w miarę jak otrzymywaliśmy transze, aż w końcu karencja minęła i płaciliśmy już ratę kapitałową i odsetkową od aktualnie wypłaconych transz.