Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

podbija się okej choć moje dziecko należy do chudziellców ale z wypchanym koszem też jeżdżę i daje radę ;-) mi też zależało na wadze wózka i oceniam teraz po czasie, że zip i tak waży tak średnio choć wydawało się mało, a czuć to przy częstym składaniu go. No i hamulec się szybko psuje na szczęście serwis gwarancyjny działa rewelacyjnie. Duża buda jest świetna. Obowiązkowo trzeba dokupić pałąk. Do kosza dostęp jest średni w szczególności jak chce się włożyć duże gabarytowo rzeczy. Generalnie wózek powinien kosztować ze 300 stówy mniej wtedy wart byłby swojej ceny. Gt też chyba do super lekkich nie należy?

moze jeszcze czegoś poszukam..
;
Macie już wózki kupione? Jakieś typy?
Bo ja myślę nad x-landerem
;
;
Ewasmerf
a pralke mam 7 kilowa;-P

A jaki model tego x-landera kupiłaś?
kupilabym zwykla gondole, najprostsza, najtansza, uzywke. osobno fotelik. i osobno porzadna spacerowke, bo ja sie uzytkuje najdluzej.
;
kto w ogole spaceruje po chodnikach? ;-P ja tam bede po parku glownie jezdzic.

) i tam też będziemy się dotleniać
- młody będzie ciął komara w wózku, a ja będę gmerać w ziemi, bo bardzo lubię.
;
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
[/url]
[/url]

Dziewczyny, czy użytkuje może któraś z Was spacerówkę britax b-motion, bądź baby jogger city mini zip?

Buda w spacerówce jest powiększana co świetnie ochrania dziecko zimą przed wiatrem i śniegiem. Jeździmy po mocno zróżnicowanym terenie (od marketów, przez kostkę, po leśnie dukty) i na każdym daje radę. Córka jest zadowolona, wygodnie jej się siedzi i śpi. Może system wpinania/wypinania spacerówki i fotelika nie jest jakiś super, ale po nabraniu wprawy można to szybko i sprawnie ogarnąć. Ale widzę, że producent właśnie wypuścił usprawnione modele i nowe stelaże i teraz wpina/wypina się na "klik". W moim modelu przeszkadza mi jedynie (ale teraz zimą, kiedy córa już większa i w śpiworku) kiepskie wypinanie pałąka, ale to też widzę, że już zmienili. Gdybym miała wybierać drugi raz wózek, kupiłabym go ponownie także polecam