Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Ciasteczko- połamania kółek :)
    •  
      CommentAuthorAnetusia
    • CommentTimeSep 28th 2009
     permalink
    i bardzo dobrze! :) a ja szalałam za spacerówką i żadna mi się nie spodobała więc nadal mam mikado i w sumie to nie narzekam :) jeszcze zimę Julka przejeździ, a później to na nóżkach będzie dreptać
  2.  permalink
    kurcze moj chicco liteway zaczyna sie sypac...w ogole nie wiem kto wymyslil wozki spacerowe dla dzieci do 15 kg kiedy moj Minik juz wazy chyba z 17....przednie kolka cosik sie blokuja...i musialam zrezygnowac z funkcji obrotowej....jak dla mnie to koszmar podnosic wozek przy kazdym zakrecie....ciekawe czy po 3 tygodniach wakacji w PL bedzie jeszcze zdatny do uzytku....na szczescie w domu mam jeszcze Atlantica firmy baby design....mysle ze zima to wlasnie nim bedziemy pomykac....
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeSep 29th 2009
     permalink
    Pati, a najlepsze to jest to, że sprzedawcy piszą na niektórych wózkach, że niby do 20 kg i tak dalej, a wszysćiutkie te parasolkowate i te lżejsze spacerówki są do 15, koleżanka kupiła za kupę kasy bo niby do 22kg i posypał jej się szybciej niż nie jeden najzwyklejszy:)..heh..robią taki szajs żeby więcej kupować:(
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho no to niech służy Pitowi nowa "fura" ;D
    •  
      CommentAuthoradaja78
     permalink
    nie straszcie ze sie sypia :surprised:
    ja wypatrzylam niedroga parasolke do 20 kg, bo tez sie boje ze nie na dlugo wystarczy kiedy moje kochanie (5,5 mies.) wazy juz 9kg! a jeszcze sam nie siedzi :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeSep 30th 2009 zmieniony
     permalink
    spokjnie adaja on nie bedzie cały czas tak szybko przybierał na wadze :) zacznie sie ruszac to waga tak nie bedzie skakac :P moje słonce tez tyle wazyło a teraz ma zaledwie niecałe 11 kg :)

a ja sie zastanawiam nad tym wozkiem na wiosne :) nawet mi sie podoba :)wie ktoras cos o nim ?? to jest cybex onyx :)

--
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
    • CommentTimeSep 30th 2009
     permalink
    Proszę dopisac do listy mój nabytek Coneco Scoter
    On jest niby do 20kg...z tego co oglądałam to te wózeczki do większej wagi typu parasolka oczywiście, mają inne łączenia i chyba stabilniejszą konstrukcję a do tego szersze boki, ja właśnie na to zwracałam uwagę, ten co wybrałam ma naprawdę dużo miejsca jak dziecia się rozłoży na płasko..do tego ofoliowany podnóżek i pałąk rewelacja dla mnie ;) tylko do składania pałąk trzeba zdjać to minus jak narazie...
    Ciacho jak express ledwo sprzedała dwa a już ma następny..:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
     permalink
    kfiatuszek ja widziałam te wózeczki w sklepie, ogólnie strasznie drogie ale to raczej za firmę niż wykonanie...kółeczka napewno zaraz będą obdrapane i porysowane,dość małe siedzisko...no musisz obejrzeć w sklepie.
    --
  3.  permalink
    Tak :) i oto prosze mój syn który wóżek zaakceptował i wcale nie chce z niego wychodzic:)

Image Hosted by ImageShack.us

jedynie co moge powiedziec narazie to to ze jest super zamortyzowany ale nie dla dzieci które lubia spac na spacerze-Pit nie spi
    --
  4.  permalink
    ten Cybex wyglada jak Maclaren
    ale nie znam u nas nie ma produktów tej firmy a drogi?
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    ciacho jak Ci się jeździ tym wózkiem? Nie wykrzywiają Ci się tylne kółka do środka?
    --
  5.  permalink
    ie,jeździ sie bardzo fajnie bo tak jak pisałam nie jest sztywny ,mały mi ni epodskakuje na dziurach,lekko sie prowadzi,trzeba sie jedynie przyzwyczaic ze z przodu jest jedno koło a nie dwa.Moja mama dzisiaj jechała tym wózkiem to tez jej sie podobało.Kosz mógłby byc ciut wiekszy bo jest miejsce na niego ,on jest wyzej wiec nie kopie o niego nogami ale zeby włozyc tam wieksze zakupy to nie da rady
    --
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    Ja właśnie mam taki sam i mi kółka tylne do środka schodzą jak wsadzę Szymona i wkurza mnie to bo mi się źle prowadzi. Ciągle gdzieś ucieka na boki przez to. Poza tym ma same plusy :) A największy jest taki że jest leciutki :)
    --
  6.  permalink
    Moze zaczna mi uciekac w miare uzytkowania...hmmm no zobaczymy
    nie wiem czy jest on szerszy niz inne wózki ale w ccc miałam problem zeby przejechac miedzy kartonami:) ale co tam
    podoba nam sie :)
    --
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
     permalink
    pewnie tył jest szeroki tak jak ja mam w mutsy 4riderze....ja narazie tez z tego coneco jestem zadowolona..jedynie w porównaniu do enjoya to głosniejsza jazda ;)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeOct 1st 2009
     permalink
    Ciacho no Pit prezentuje się super hehe :DD
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Ciacho Piotrus to widze duzy chłopak jest :) wiem jaki jest ten wozek wielkoscia i widze ze Piti siega głowa ponad oparcie :) no no długasny jest :)
    --
  7.  permalink
    Dzieki dziewczyny dzieki,no tak Pit jest szczupły ale idzie w góre,jest nawet wiekszy od swoich rówiesników.mimo ze mu głowa wystaje to chyba mu nie przeszkadza ,drzemki sobie nie urzadzał nigdy wiec jest ok:)myslałam ze bedzie wiecej chodził po nogach ale to mały leniwiec jest

poza tym ciesze sie bo dzisiaj odebrałam dwa telefony ze wózki sa ok i ze sa nabywcy zadowoleni z nich
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
    • CommentTimeOct 1st 2009 zmieniony
     permalink
    od jutra Ola jeździ Quinny Zapp - teściowa i niania plączą nad ciężkością Buzz i znoszeniem go z 3 pietra. Na dłuższe spacery weekendowe zostawiam Buzz. Szkoda tylko, ze ZAPP nie ma pałąka.

--
  8.  permalink
    sa tansze wersje Zappa z pałakiem
    --
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
     permalink
    moja kolezanka ma zappa i narzeka bardzo, że na wertepach dzieckiem trzęsie...kasy dużo a za firmę, ale każdemu co innego pasuje.ogólnie to dosć szeroki tył a małe siedzisko tzn płytkie i ten podnóżek....
    --
  9.  permalink
    ja uwazam ze takie wóżki czy Zapp czy Moje Espiro czy taki nieznanej firmy Vibe to poprostu sa dla starszych dzieci
    które nie drzemaja w czasie spaceru
    brak pałaka dyskwalifikuje u mnie ten wózek całkowicie
    zanim kupisz Emkaf rozejrzyj sie za innymi,moze warto kupic normalna spacerówke parasolke? w tej cenie co zapp znajdziesz naprawde fajna porzadna.
    Pit jest wiekszy to naprawde co innego amimo to bez pałaka jakos nie widze go we wózku
    u nas w espiro podnózek sie nie podnosi ,podejrzewam ze tu tez nie....
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    SĄ duuuuuuuuuuuuuuuuuużo tańsze i nawet lepiej zamortyzowane wersje Quinny Zapp..moi znajomi też na niego narzekali, odsprzedali, ale bardzo dużo na tym stracili..
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Popieram Ciasteczko...Ola jest mała i jak dla mnie i podnózek (brak regulacji) i brak pałąka to z miejsca dyskwalifikacja..to raczej wózek dla starszych dzieci..

Hania do tej pory lubi mieć podnóżek podniesiony, nogi jej się nie męczą..
  10.  permalink
    chociazby ESPIRO MAGIC za 400 zł:))) super zaamortyzowany i ma pałąk!
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    No name, i co niektóre firmówki..tak samo dobre (wiem bo koleżanki użytkują już drugi rok) są za ok 300zł:)))
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    mnie najbardziej w zappie niepodoba sie to ze nie ma wogole regulacji oparcia u mnie dla starszego dziecko musi byc chcoaz to troche rozchylenie do spania bo roznie to bywa dziecko moze i nie spi na spacerach a raz czy dwa sie zdazy i co?? bedzie jej niewygodnie:P
    --
  11.  permalink
    a espiro sie rozkłąda do spania
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    nom wiem:P tez go chciałam kupic wczesniej ale Mikus był jeszcze za mały zeby miec niepodnoszony podnozek :) ja jeszcze rozmyslam nad tym wozkiem :)
    mozna do niego dokupic pałak :)ja tez jakos tak bez pałaka dziwnie sie czuje :P
    --
  12.  permalink
    włąsnie ja ju zmiałam sytaucje ze Pit nie zapiety i gdyby nie pałak to by wyladował na chodniku
    oczywiscie wiem ze to moja wina
    --
  13.  permalink
    kfiatuszku my to mamy podobne gusta co do wózków bo miałysy te same,podobaja nam sie te same i Twój tako tez mi sie widzi
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
    • CommentTimeOct 2nd 2009
     permalink
    Zappa prawie dostałam od znajomych- zaplacilam za niego grosze. to wozek tylko na okazje, na dluzsze spacery zostawiam Buzz'a
    jutro sama przetestuje
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeOct 2nd 2009
     permalink
    hehe ciacho ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeOct 8th 2009
     permalink
    a ja mam ostatnio ochote na zakup x-landera xa :) chcialam go na poczatku ale nie stac mnie bylo na zestaw z gondola ale teraz chce tylko spacerowke wiec jakos sie uzbiera :) i tak trzymam wozek na dole na nosze go nigdzie a jednak pompowane kołka sa najlepsze:) niby mam tego tako ale spaceroka w wersji zimowej jest strasznie wielka wyglada jak czołg.. sprzedam tego jumpera tez a x-landerka sobie zostawie na przyszłe czasy :) jak cos to sobie dokupie gondolke i juz po krzyku :)strasznie mi sie podoba ten x-landerek :) jest taki krotki w porownaniu z moim :D
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Kfiatuszku:)) x-lander xa jest suuuuuuper;)) nie zamieniłabym go na żaden inny wózek:)..nawet ludzie którzy idą z Hanią na spacer, to mówią, że wózek- marzenie..płynie a nie jedzie;)hehe

ja się bardzo cieszę, że akurat kupiłam ten wózek:))
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no wlasnie dlatego go chce:) a Hania nadal w nim jezdzi?? jakich ona jest gabarytow?? bo moj Mik to duzy chlopak ale wozek wydaje sie yc obszerny :)
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeOct 8th 2009 zmieniony
     permalink
    Kfiatuszku, Hania jest duża-wysoka jak na swój wiek, wszyscy dają jej spokojnie dwa lata..a w wózku ma kuuupę miejsa siedzi jak królowa..
    jeździ w nim cały czas- tak szybko się go nie pozbędę, bo sprawdza się super, sklada się fajnie, miejsca w bagażniku zajmuje mniej niż ten durny chicco,naprawdę jest bardzo fajny.. a chicco się kurzy:)) (w bloku pewnie bardziej się przyda, ja ktrzeba będzie stargać wózek z IV piętra;))

dodam jeszcze, że wózek jest tak fajny, że mimo używania it..wygląda jak nówka;) naprawdę jak nówka;) nawet koła łyse się nie zrobiły:))
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    noo ja mieszkam na 4 pietrze :P ale wozek trzymam na dole klatce przypiety do kaloryfera :D

nie wiecie moze kto chce sprzedac x-landerka??:P
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kfiatuszku tu Cię mogę złapać, napisz na Rozpaowanych jak tam Kacper daje radę po zabiegu? :P Thx!
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeOct 12th 2009 zmieniony
     permalink
    zamówiliśmy dzisiaj już wózek o taki

http://www.bubumarket.pl/zdjecia/327245548.jpg

ZESTAW: wózek wielofunkcyjny QUINNY BUZZ 4 2009 + FOTELIK MAXI COSI CABRIO FIX 2009 + KOSZ na ZAKUPY + ZESTAW UBRANEK

Marka: QUINNY
    Opis: Nowoczesny i lekki czterokołowy wózek głęboko-spacerowy o niespotykanej stylistyce + FOTELIK MAXI COSI CABRIO FIX. Wózek ten posiada wszystkie funkcje, które mogą przydać się zarówno dziecku jak i mamie. Unikalny i rewolucyjny system składania (sprężyna gazowa - system taki jak w krzesłach biurowych), automatyczne rozkładanie jedna ręką. Wysoce sterowne, obrotowe (360 stopni) przednie kółka z możliwością blokady. Możliwość połączenia z fotelikiem MaxiCosi.
    W skład zestawu wchodzą następujące elementy:

* stelaż
    * siedzisko do 18 miesiąca
    * siedzisko powyżej 18 miesiąca
    * budki do spacerówki i gondoli
    * gondola
    * osłona przeciwdeszczowa na gondolę i spacerówkę
    * pompka
    * moskitiera
    * materacyk do gondoli oraz polarowy kocyk
    * torba na akcesoria - buzz box wraz z pokrowcem – zapinana do stelaża za pomocą klipsów torba z poręcznymi schowkami na portfel, klucze, komórkę czy drobiazgi Twojego maleństwa
    * adaptery do montażu gondoli i fotelika Maxi Cosi
    * fotelik Maxi Cosi Cabrio fix (kolor do wyboru z listy)
    * ORYGINALNY Kosz na zakupy do wózka GRATIS !!!
    * ORYGINALNY ZESTAW UBRANEK QUINNY GRATIS !!!
    •  
      CommentAuthorAnetusia
    • CommentTimeOct 14th 2009
     permalink
    dziewczyny czy 550 zł za nową spacerówkę x landerka xt to mało czy nie??? brać czy nie? napaliłam się dzisiaj i nie wiem co robić:( wiem, że wózek jest fajny i przy drugim dziecku dokupiłabym gondolkę do niego :)
  14.  permalink
    Anetusia jak za nowa to mało-te wózki koło 900 zł sa normalnie ,bierz!
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    anetusia jakbys znalazla x-landera xa w tej cenie to daj znac bo poszukuje :D
    --
    •  
      CommentAuthorAnetusia
     permalink
    dzięki:)
    dobrze kfiatku, ale to prawie niemożliwe z xa:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeOct 14th 2009 zmieniony
     permalink
    Anetusiu..bierz bierz bierz..tożto bardzo mało;)))
    one kosztują 900 z hakiem
    •  
      CommentAuthorAGNESS23
    • CommentTimeOct 16th 2009 zmieniony
     permalink
    pandy możesz coś więcej napisac na temat tego wózka? ja nigdzie w sklepie nie mogłam go znalezć fajnie że można też zainstalowac fotelik maxi cosi
    przy aktualizacji proszę do mnie dopisać coneco scoter
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
    • CommentTimeOct 18th 2009
     permalink
    mura mi sie bardzo podoba, wydaje sie stabilniejszy niz buzz 3.
    --
    •  
      CommentAuthorAksa78
    • CommentTimeOct 18th 2009
     permalink
    My co prawda jeszcze nie używamy, ale na Zochę czeka Tako Jumper X
    Za jakieś dwa miesiące będę mogła coś napisać o użyteczności tego wózka :)
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeOct 19th 2009
     permalink
    ja kupiłam buzz 4 2009 czerwony, przyjdzie we środę, plusem jest to, że po złożeniu jest mały
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.