Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a możesz napisać tutaj albo na maila ile byś chciała za wózek i czy jest do niego możliwość wpięcia fotelika ?? poprzednio nie miałam takiej możliwości i szczerze - trochę mi tego brakowało.
Generalnie szukam nowego wózka, ale jakby się coś fajnego trafiło to nie mówię nie.
Można do niego dokupić adaptery do prawie każdego rodzaju fotelików samochodowych. Oczywiście fotelik i'coo wpina się bez adapterów. Ja sprzedaję z adapterami do fotelików maxi cosi.
Myślę, że pościłabym go za 1000zł (gondola + spacerówka, śpiworek, folia, adaptery) 1,5 roku temu zapłaciłam 2500zł.
Dziewczyny, mam pytanie do mam z dwojka dzieci. Jaki wózek polecacie dla 3 latka i niemowlaka?
a mogę prosić o fotki jakieś ?? i o opis w jakim stanie jest ten wózek ?? nie musi być na już - póki co się rozglądam i rozważam różne opcje
jakiej firmy ten Twój wózeczek jest? :) kasiakuznik
Witam, czy któraś z Was może miała albo zamierza kupić wózek Mutsy Transporter?
na temat wozkow Jane zdania nie mam, bo tez nie mialam okazji takowych powozic :)))
jednak nie kupilabym go ze wzgledu na brak regulacji pozycji oparcia, oraz kosza na zakupy....nie wspominajac, ze siatka zawieszona na raczkach momentalnie powoduje przewracanie sie wozka....
... tego tez nie badz taka pewna :PP bo czlowiek mysli a Pan Bog kresli...czego zycze z calego serca...oby kreslil oj kreslil :)) zresztą zanim my zaciążymy
:) aaa wlasnie spojrzalam ze juz nowe modele sa...i zapp z regulowanym oparciem tez jest...ale i tak najbardziej przemawia do mnie speedi...chociaz ten jest tez najwiekszy...czego z kolei plusem jest wiecej miejsca dla maluszka...ehhh no nie latwo wybrac dobra bryke... :))
... tego tez nie badz taka pewna :PP bo czlowiek mysli a Pan Bog kresli...czego zycze z calego serca...oby kreslil oj kreslil :))
zapp super prowadzi się jedną reką
zapp super prowadzi się jedną reką
Mutsy sa super wózkami zwrotne, świetnie się je prowadzi, lekkie ale rozważ też moutain buggy co prawda trzykołowiec ale wszystkie trzy koła tej samej wielkości, duża spacerówka i gondola jeszcze lżejszy i zwrotniejszy niż mutsy prowadzi się jak marzenie :)