Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak wy to robicie że tyle wózków przetestowałyście w praktyce ??
_kasiek_: jak wy to robicie że tyle wózków przetestowałyście w praktyce ??
Kurczę właśnie ja myślę o jakimś wózki z dużą gondolą, bo urodzę w lipcu, a jednak zimą wolałabym wozić dziecko w gondoli...
1. wózek toledo coneco - gondola + spacerówka - gondola do ok.4msc nam poslużyła może dłużej, przeszliśmy na spacerówkę - nie rozkładała się całkowicie na płasko, więc dupa, czas wymienić
1. abc design 4tec - ale wydaje mi sie ze szybko zmienimy...
kurcze to ja chyba z tych bardziej oszczędnych bo nie wyobrażam sobie kupować wózka z założeniem, że i tak szybko będę zmieniać bo mi nie będzie odpowiadał.....
nie było to całkiem płasko ale z lekkim nachyleniem co akurat nam odpowiadało (i Iwi też, bo nie lubiła spać na całkiem płasko).
u Nas teściowie pierdzielili że jak tak dziecko moze spać w tym wózku jak mu głowa spada na bok;/ i dlatego zmieniliśmy
ja tam nigdy "mądrych" rad teściowej nie słucham bo ona jakimiś zabobonami zazwyczaj do mnie rzuca
ale to tez drozsza opcja tak mi sie przynajmniej wydaje.
Ja jestem ogólnie przeciwniczką przesadzania dzieci zbyt szybko do spacerówek, zwłaszcza takich które same nie siedzą,
ludzie mają różne pomysły,
dla mnie foteliki a spacerówki kubełkowe
Implast Ecoline Bolder SD
Implast mi się z wyglądu podobał, ale jak poczytałam w necie opinie, to mi się odechciało. Naprawdę ciężko znaleźć cokolwiek pozytywnego o tych wózkach.
Mi sie tez implasty podobaly ale tak jak pisalam wyzej mozna miec te same funkcje w wozku za nizsza cene a jakosc wykonania ta sama.
własnie sprawdzilam ten wozek ale nie ma przekladanej raczki, a ja bym chciala jak taki znajde. Bo jak nie to jakos przezyje, chociaz teraz mam przekladane siedzisko i przyznam ze troche to klopotliwe na spacerze rozkladac machine i skladac na nowo