Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tak, to ten wózek. Faktycznie kosz jest dość mały, ale w komplecie jest dość pakowna torba gratis, więc się wyrównuje.
Ja mam jeden z tych wozkow espiro i takiego gowna to jeszcze nie mialam. Pisalam nawet w tej sprawie do producenta,ale nic nie odpowiedzieli.
My mamy taki wózek http://allegro.pl/wozek-coneco-toledo-fotelik-gratisy-i2113214600.html i z czystym sumieniem mogę go polecić, już dwa lata go użytkuję i wózek jest niezniszczalny i do tego jest świetny serwis coneco.
a miała, któraś z Was ten wózek? Niby w necie opinię nie za bardzo...
My bardzo mocno eksploatujemy nasz i nic mu się nie dzieje. Szkoda , że nie zgłosiłaś tego do producenta na pewno by coś na to poradzili.
Marylove, z tego co nam facet w sklepie mówił, to skrętne są lepsze do miasta, a te nieskrętne dają nieźle radę na piasku, w lesie, na kiepskich terenach...
a to nie jest przypadkiem tak, że po CC nie powinno się dźwigać nic co waży więcej niż dziecko przez ok 3 msce ?
bo mi tak w szpitalu mówiono - też jestem po cc
więc ja bym nawet lekkiego wózka się bała targac
Dziewczyny przepraszam, ale myślę że nie uda mi się przebrnąć przez 40 stron postów stąd po prostu zapytam czy możecie mi może polecić jakiś podwójny wózek dla dzieci w różnym wieku?
no fajny jest ale 3tys to faktycznie sporo ehh. śliwson a nie wiesz czy można je gdzieś w warszawie obejrzeć ?
mkd ja polecam iCandy na prawdę super wózek wcale nie duży jak na podwójny składa się jedną ręką i super zwrotny i fajnie się go prowadzi :) no i nie jest ciężki
Mi się tylko nie podoba, że dziecko które jedzie z tyłu zawsze jest niżej. Może jestem jakaś przewrażliwiona ale mam wrażenie, że na spacerze widzi tylko plecy brata/ siostry... :-/
Woziłam dzieci z różnicą roczną tzn Hanula miała rok i 4 miesiące a Kubulek miesiąc i Hania nie narzekała bo przynajmniej w tym modelu który ma koleżanka siedzisko spacerowe można ustawiać w dwie strony więc wcale nie musiała być twarzą do gondoli brata ale mogła być też przodem do kierunku jazdy ( nie wiem czy logicznie wytłumaczyłam)
Łucjowa bryka:)
O widzisz i tego na rysunku nie widać a to bardzo dużo daje. To zmienia postać rzeczy:) Zatem fajny ten iCandy:)
Myślałam że piszesz o takim stąd te 3 tys