Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurcze, napiszcie mi dziewczęta jakim cudem wozicie dziecko w gondoli do 7-8 m-ca? U mnie koło 6 już nie było o tym mowy, leżeć nie chciała za nic na świecie,( o gabarytach nie wspomnę.)
Poza tym na trudnym terenie koła pompowane z łatwością ulegną przekłuciu, dlatego warto się zastanowić, co by ze spaceru z dzieckiem na ręku nie wracać
A rower masz na piankowych czy na dmuchanych kółkach?
Agnike, rozumiem, że ty piankowe w terenie wypróbowałaś ?
No i nie bez znaczenia jest fakt,że wózek "na pusto" nie jeździ.
nadal będę twierdzić, że w dobrym wózku nie tylko o rodzaj kółek chodzi
nadal będę twierdzić, że w dobrym wózku nie tylko o rodzaj kółek chodzi
Jednakże chętnie poczekam na Twoje spostrzeżenia za kilkanaście tygodni.
Wiesz można szarżować swoją teoretyczną wiedzą w danym temacie, albo posłuchać bardziej doświadczonych mam.
Mnie chodzi o to że jak byłam w sklepie to wszystkie dziewczyny "szukam wózka na dużych pompowanych kołach", a gdzie pani mieszka? Na 4 piętrze... Wydaje mi się że jesteśmy ofiarami marketingu w dużej mierze, a rzetelnej informacji jest tyle co w folderze i co dotyczy rozstawu kół.
witam, ja jestem w posiadaniu 2 wózków. Pierwszy to gondola + spacerówka JEDO bartatina classic na pasach, w którym córka jeździ do tej pory, a skończyła już 2 lata. I drugi Espiro Metro. Chętnie podzielę się wrażeniami gdyby ktoś był chętny :)
Kurde, Dziewczyny, trochę ide na łatwiznę, ale po przeszukianiu tego watku 15 minut nie znalazłam odpowiedzi, bo w większóści mowa tu o wózkach wielofunckyjnych.
Chcę od maja przesiąść sie do spacerówki. mała będzie miała korygowane 5mcy, nie sądze, żeby już siedziała, więc szukam czegoś do rozłożenia prawie na leżąco i dobrze osłaniającego od woiatru.
taki miejski wózek, żebym mogła spokojnie wsiąść do autobusu czy pociągu bez użycia osiłków ;)
z góry pięknie dziękuję!
Wg mnie żadna spacerówka nie jest dostosowana do wożenia 5 miesięczniaka. :(
ale nie wiem jak duży masz wózek.
Moze coś takiego?