Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja sie jeszcze waham, ale typuję albo maxi cosi cabrio fix albo cybex aton, bo u nas i tak bedzie bez isofix używany, więc zarówno jeden jak i drugi bez bazy maja te same oceny. Z tego co wiem to cybexy sa wpinane w te same adaptery wózków co maxi cosi, ale musze jeszcze to sprawdzić
Kakai - spokojnie przemyśl wszystko bo widzę, że póki co to masz chyba niezły mętlik w głowie - kilka pomysłów na dobę masz jeszcze trochę czasu - jak w okolicach 30tc zamówisz wózek to będzie ok - czyli jeszcze spokojnie 7 tygodni możesz oglądać i się zastanawiać
dokładnie, w głowie burza pomysłow, zaczynam sie juz stresowac ze nie mam nic na okuale tak jak mowisz, jeszcze sie porozglądam spokojnie i bez schiz
Sliwson ja widziałam na żywo mure i kurcze fajna jest i skretna... Faktycznie ciezkawa a co do gondoli to kupowała nie będę bo mam wózek z gondola od siostry icoo :) muszę nic spacerowke z adapterem do fotelika i kurde nie widzę alternatywy :(((
A co to za i'coo? Może dokup sobie siedzisko + adaptery do stelaża i'coo?
Ja przy pierwszym dziecku miałam wielofunkcyjny i'coo pii i wiem, że ta firma większość części robi zamienny i pewnie spokojnie udałoby Ci się znaleźć siedzisko pasujące do Twojego stelaża. No i pewnie dużo mniej by Cię to wyniosło.
a co myslicie o wozku bebecar stylo AT ? (ten ze skretnymi kołami)
ale powiedz w prowadzeniu tez tak czuc jego wage?
a znajomi cos mówia o jego wadze??
ale nie wyobrażam sobie np. w zimie wychodzić z małym dzieckiem na rękach, iść do auta, dopiero rozkładać wózek i wkładać do niego dziecko !!!
że bagażnik w aucie spory więc nie przejmuje się, że wózek będzie zajmował dużo miejsca.....uwierzcie mi - to się tak mówi
jezdzimy na 2 auta bo inaczej sie nie da ;)
dla mnie pół roczne dziecko w gondoli to i tak sporo do znoszenia do tego auta tym bardziej, że gondolę raczej niezbyt wygodnie się nosi....
Dobra, wózek wypróbowany, więc spokojnie mogę polecić Jedo Fyn. Zalety:- fajnie i szybko się składa- świetny do prowadzenia- duuuża gondola- bardzo dobry dostęp do kosza - a kosz spory, dużo się mieściDo wypróbowania jeszcze spacerówka, ale z gondoli jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Wad na razie nie widzę ;)
wowowoowowowoow a ja go wlasnie chce, superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
A ja mam koleżankę która bardzo na ten wózek narzeka... ;-( Nie chcę oczywiście studzić entuzjazmu bo być może jej się po prostu trafił kiepski egzemplarz. Najpierw jej się luzowało koło, potem zaczęło odpadać. Oddała do serwisu (została bez wózka na 3 tyg) i wózek wrócił ze sprawnym kołem ale coś musieli spartaczyć bo zaczął skrzypieć. Musi go teraz raz w tyg psikać takim smarem specjalnym, żeby nie hałasował:P