Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mysle ze sie nieprzydadza
Pomarańczka25: Mysle ze sie nieprzydadza
Dzięki za opinię, tak też myślę, a jak nagle poczuję potrzebę, to w każdej chwili mogę przecież domówić te adaptery.
--
Z fotelika i adapterow tez korzystalam i jakos dziecku nic sie nie stalo. A ze starsza corka mielismy tylko travelsystem, zadnej gondoli i jezdzilam w foteliku na spacery, moze nie dlugie, ale jezdzila. Potem juz ja kladalam do tej spacerowki, bo byla rozkladana na plasko. Nie ma zadnych problemow z kregoslupem, zaczela chodzic jak miala 10.5 m-ca. Mlodsza juz sie zabiera do chodzenia a ma 9 m-cy. Napewno spacery w foteliku(nie mowie, ze jakies dlugie noie zaszkodza).
No i nie mow mi, ze wozenie w foteliku mialo wplyw na to, ze wczesnie zaczely chodzic .
Kasiek, no nie badz smieszna. Gdyby foteliki byly takie niezdrowe, tak zle wplywajace na kregoslup to by byly zakazane! Ja nie pisze o calodniowym wozeniu dziecka w foteliku na spacer czy na wycieczke samochodowa kilkugodzina, ale o krotkich spacerach, wypadach na zakupy.
sluzy do przewozenia samochodem to oznacza, ze w samochodzie mozna dziecko wozic i to nie wplywa na kregoslup? A zdarza sie przeciez, ze jedzie sie gdzies dzieckiem w kilkugodzinna podroz, prawda i co wtedy? Tez nie wolno?
Bo tak czytam rozne fora i dziewczyny panikuja, ze gondola musi byc duza.
Jednak tak jak napisalas, pewnie niektore rodza np. w wakacje, wtedy juz ich maluszek wiekszy jest :))
wszystko ładnie pięknie tylko wywrotny mi się wydawał
brak adapterów do fotelika (-)