Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
http://allegro.pl/mikado-aston-scandinav-3-w-1-nowosc-gondola-90-cm-i2217709770.html
jest dosłownie prototypem mojego tylko większa gondola , przekładana rączka , podnoszony zagłówek i bardzo miła cena
ja mam mikado aston wlasnie ten z gondola 90 cm i jak na razie jestesmy z mezem zadowoleni z zakupu, zobaczymy, jak sprawdzi sie w praktyce :D
--
A łóżeczko zamówię takie:)
co do ceny - z przesyłką wyjdzie 50zł różnicy....choć niby ten Aston z fotelikiem ale nam drugi nie potrzebny....przekładanej rączki Aston nie ma tylko możliwość montowania spacerówki przodem lub tyłem. Opcję podnoszonego zakłówka w gondoli mają wszystkie przeze mnie wymienione (chyba poza navingtonem - nie pamiętam). No i Astona jeszcze nigdzie w KRK nie widziałam w sklepie A po przejściach z Toledo uparłam się, że muszę go wyroskładać na wszystkiego strony, a mimo podobieństw widzę różnice w stelażu
Widzę temat masz w jednym paluszku szkoda że nie pomogłam w ocenie i podpowiedzi
kasiek dla skorpiona tez :D Jak sie upre to tak musi byc!
a my juz jesteśmy prawie zdecydowani tylko czekamy na odpowiedni czas aby go kupic ale moze są jeszcze jakies opinie przeciw...? co sądzicie o wozku x-lander xa
mam termin na początku pażdziernika... zakładam że po 7 miesiącach, akurat na wiosne przesiądziemy się na spacerówke...--
http://allegro.pl/wozek-podwojny-tandem-kees-k-74-gratis-i2288204289.html
szczerze NIE bo moje dziecko nie wystoi godzinę i po 5min odpoczynku biegało dalej Wyobrazasz sobie dziecko stojace w takiej pozycji np. godzine??
no ale spacer to przecież nie non stop łażenie - można przysiąść na ławce na trawie złapać oddech i iść dalej... no chyba że faktycznie Twoje spacery to 7km biegu to sory ale nawet 5cio latek nie da rady poza tym ja wolę zrobić 2km ale by dzieć dreptał I od Tośki już powoli też wymagam chodzenia na dłuższe odcinki (jak dla niej) i Nat też drepta całkiem fajnie - a ze dłużej hmm to spacer a nie maraton (mysle ze zaden 3 latek nie da rady isc 7 km non stop).
W foteliku dziecko ma odsłonieta przednia stronę ciała, natomiast w chuscie wystają mu tylko nogi. Jak jest gorąco i duża wilgotność, to nawet stojąc na otwartej przestrzeni człowiek sie poci. A dzieci w gondolach sie nie poca przy takich upalach?