Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja bym z kolei niekupial x landera a to dlatego ze sa lepsze wozki w tej samej cenie .
i jak dla mnie za taką cene są jakieś takie mało stabilne
Magdalena nie doczytałam czy szukasz spacerówki czy zwykłego wózka
ja właśnie szukam tylko spacerówki.
Mam stary 2w1 z Implastu - dostaliśmy od rodziny, a u nas poród zaskoczył, więc nie było czasu rozkminiać wózka. Ale spacerówka od tego dziadostwa jest do bani, pasy bezpieczeństwa to są chyba na 15kilowe dziecko.
no więc szuka m spaceówki i już mnie głowa boli, gdyż mam świadomość, ze kupując głęboką spacerówkę czynię wydatek na pół roku, a potem i tak kupię coś lżejszego (patrzyłam tak btw na Inglesinę Zippy Free 0 któras zna?). I ciągle nie wiem czy chcę dużą spacerówkę typu właśńie mutsy etc czy raczej coś z małymi kółkami. i dooopa.
A propo jak uwazacie, czy wozek powinien miec amortyzatory,
Niestety wszystkie modele X-landerów nie mają amortyzatorów. Są strasznie twarde jak sie je prowadzi. Dlatego tez ciekawa jestem jak to jest w praktyce. Czy dziecku to nie przeszkadza... A czemu pytasz, widziałaś jakis model bez?
Mega nisko zainstalowany jest koszyk pod wozkiem, przez co pewnie jak sie cos wlozy ciezkiego to mozna przetrzec,
Spidi, upatrz sobie Xa w sklepie, ale kup przez neta, bo można nawet nówkę 500zł taniej znaleźć.
le wózek pewnie kupimy finalnie juz na allegro :-) Ale dzieki!!!
--
no ja właśnie kupiłam spacerówkę xlander xq, śliczną zieloną, model 2011 (forrest) za 1000 pln na all. a w sklepie chcieli za nią 1600.
tylko nie wiem jak te przednie mniejsze piankowe koła radzą sobie na nierównościach np. spacer po lesie kabackim...
dam Ci znać, jeszcze masz trochę czasu:)
jakby miał skretne koła to w ogóle byłby spełnieniem moich marzen ';)
niestety rączka nie przekładana, ale siedzisko jest montowane w obu kierunkach jazdy
Ul_cia niestety rączka nie przekładana, ale siedzisko jest montowane w obu kierunkach jazdy
--
To w sumie załatwia sprawę nie?
bo w przypadku przekłądanej rączki wózek moż ebyć trudny do "podbijania" - wiele mam sie na to skarży.
ale trudny do podbijania w sensie chodzi Ci o wjeżdżanie na krawężnik ?
TEORKA: ale trudny do podbijania w sensie chodzi Ci o wjeżdżanie na krawężnik ?
w sensie o to.(przeciez nie o podbijanie do przystojniaków pod monopolem! )
poza tym, Teo, na słońce najlepszy parasol:)
Parasolka u nas to porażka, nie wyobrażam sobie że prowadzę wózek z rozłożoną parasolką, mamy dość sporą i zasłania mi całkowicie dziecko, przeszkadza, zasłania, a jednocześnie powoduje spory opór powietrza i trudniej się jeździ.