Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chyba jednak Jedo wygrywa
My podczas pobytu w Polsce, chodzilismy po sklepach z wozkami. I jak narazie bardzo nam sie podoba Mutsy 4 rider z pompowanymi kolami, skorzana raczka w kolorze szarym a wewnetrzny kolor to taki ciemny turkus. :) W sierpniu bedziemy go zamawiac :)
spokojnie dojedziecie. my jezdzilismy xa :D
moja jak sie urodzila to od razu o wymiarach 3miesieczngo dziecka (4960g/59cm). 5 miesiecy jezdzila w gondoli, ale tylko dlatego, ze latem byla przesiadka na spacerowke
bardzo bylam zadowolona! dla samego wozka chcialabym kolejne dziecko ;) zlaszcza po tym jak zobaczylam nowy move
jednakze na tym jednym poprzestaniemy.
z reszta juz tu pisalam o jego zaletach.
o matko jaki kosmiczny ten wozek a cena jeszcze bardziej
Tilly - dzieki, znam ta stronke, ale szczerze mowiac jeszcze wozkow na niej nie obczajalam :) przegladne sobie - dziekuje :) dla mnie wozek musi byc lekki, jak nie znajde fajnej lekkiej gondoli to zostajemy przy Mutsy 4 riderze (mamy winde w budynku,wiec do pokonania tylko dwa schodki). Spacerowke chce bardzo lekka, bo czy do metra z nia wejsc czy gdziekolwiek indziej - musi byc lekka.
dogodzisz dogodzisz :) wystarczy pojeździć wózkiem z przed kilkunastu lat a dzisiejszym a zrozumiesz mamę :) 15 lat temu klęłam na skrętne kółka (ok 10cm bez amortyzacji, piankowo gumowe - wooow jeden z lepszych wózków spacerowych bo składany jako parasolka z rozkładanym siedziskiem i budą której nie trzeba było odpinać przed złożeniem) a teraz? najtańszy i najgorszy made in china ma amortyzacje lepsze koła itd Wg mnie skrętne koła pomagają, ale pokolenie starsze np. moja mama uważa że za łatwo te wózki się prowadzi, i same skręcają. Nie dogodzisz :-)
buja sie do przodu i do tylu lekko
hmmm to zależy jak bardzo się buja mój używany Mutsy Urban Rider też bardzo minimalnie rusza się, ale to jest naprawdę minimalnie,
ulcia, a ja mam jeszcz epytanie z innej becski troche - opowiedz cos o tych targach ... we Wrocku sa w polowie sierpnia, wiec pewnie sie wybiore, akurat terminowo mi bardoz pasuje.
Powiedz mi prosze czy jest tam duzo wozkow, łózeczek materacykow- czy tam sie porobi zakupy taniej? czy nie warto i lepiej w sklepie.
Widze ze targi sa dla dzieci w wieku od 0do 9 lat, wic pytanie ile tych rzeczy dla 0- zero letnich dzieci jest...
moge liczyc na krociotka relacje?
hmmm to zależy jak bardzo się buja mój używany Mutsy Urban Rider też bardzo minimalnie rusza się, ale to jest naprawdę minimalnie, słyszałam że czasem tak może być zwłaszcza jak wózek nie jest nowy, jeśli twój jest nowy to zadzwoniłabym do producenta i się zapytała o to.