Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W zyciu nie miałam takiego problemu z wózkiem jak teraz ;)
Penny, planowaliśmy 5 dzieci, ale jak będzie - zobaczymy ;)
No chyba male zacmienie, ale wybaczam, bo mam tak samo A to chyba Ypolly pytała ;)
no tako mnie pzeraza troche brakiem dostepu do kosza,
ale tu wlasi ktoras dziewczyna - chyba ulcia- wypowiadala sie o recaro i walsnie porownywala do maxi cosi ze w maxi cosi jest a wrekaro nie ma...
pomijam już kwestię, że wg mnie w żadnej chyba spacerówce dziecko się wygodnie nie prześpi....
moje dzieciaki powyzej roku juz własciwie chyba na spacerach nie spały, głównie dlatego, ze własciwie spały juz tylko raz w ciagu dnia i bardziej mi zalezało aby robiły to w domu bo wtedy ja miałam ta godzine dwie dla siebie czy dla domu :)
ale ja myślałam, że to logiczne i że wszyscy tak robią
i pewnie robią
bo jakby mi na spacerze spała to ja bym chodziła z tym wózkiem bez sensu zamiast zrobić coś w domu a i ona ze spaceru by nic nie miała w sensie nie pooglądała by niczego
dzięki dziewczyny jak zwykle jesteście nie zastąpione:) Podoba mi się Tako wersja z eko lnu, wizualnie są bardzo zgrabne, to prawda, że wyposażenie full wypas, no i cena nie powala na kolana:) Wózek będę trzymać na parterze, mieszkam na pierwszym piętrze także cudować z wózkiem też nie będę;) Okazja czyni złodzieja niestety
jak któras pomaca ten eco len to dajcie znac bo ja sie boje, ze to sie bedzie brudzic i bedzie mega trudne do czyszczenia --