Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja macałam ten wózek z Eco lnu ... faktycznie rączka (przy jasnych odcieniach ) jest z jasnej eko skóry ale ja np. miałam kanpe z beżowej eko skóry i czyszczenie jej niebyło problematyczne Vanish z wodą gąbka i sciereczka i odrazu jak nowe :) Jesli któraś z dziewczyn jest z warszawy to wózek możana obejrzeć w hurtowni TOMI na Targówku
Kakai: dziewczyny samo chodzenie na chudniecie nie pomoże
a nie prawda !!! mi pomogło
Ratmatha tak w oko wpadł mi właśnie ten model Tako Laret
ngl- chyba też zależy od gabarytów dziecka, moja bratowa ma ten wózek. Mój syn miał rok i już się w niego nie mieścił
rumba- dla mnie problem bo jak skręcasz bez obrotowych to musisz nacisnąć na rączkę wózka żeby go podnieść na tylnich kołach. jak masz dziecko + zakupy to jednak kilka kilogramów jest
elfika ja też uważam, że waga nie ma znaczenia.
też jestem po cc, rana goiła mi się 6 tygodni z powodu komplikacji, wolę nie ryzykować że coś mi się w niej znowu porobi i nie dźwigać za wiele ja jestem po cc
już widzę jak rozmontowuję wózek przy wsiadaniu do autobusu :-/ zapominacie, ze wozek slada sie z gondli i stelarza i kazde mozna nosic osobno.
to zazdroszczę, u nas windy nie ma, pediatra przyjmuje na I piętrze, okulista w innej przychodni również, ale zastrzelił mnie neurolog dziecięcy, który miał gabinet na poddaszu w czteropięrtowej kamienicy (tu to nawet lekki wózek odpada) winda jezdzilam tylko w przychodni lekarskiej
codziennie smigalam na I pietro, do rdzicow co kilka dni na 3. poruszalam sie tylko komunikacja miejska (od tego roku mamy auto), ktora nie ma wylacznie niskopodlogowych autobusow, wiec wielokrotnie wnosilam wozek do autobusu. bylo i noszenie na biodrze i przed soba, i wchodzenie z ciagnieciem wozka schodek po schodku. winda jezdzilam tylko w przychodni lekarskiej
zapominacie, ze wozek slada sie z gondli i stelarza i kazde mozna nosic osobno.