Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no coz uzylam skrotu myslowego odnosnie pieter w budynkach...
dziewczyny, tak sie sklada, ze wozek i jega waga to w macierzynstwie najmniejszy pikus. ale jak chcecie sie zalic na wage wozka to wasza sprawa i wasze pieniadze.
moim kryterium byla cena + wysoko gondola zebym nie cierpiala od schylania sie. i im mniej sie wymysla kategorii przy wyborze wozka tym latwiej wybrac.
tylko ja potem nie chce tu czytac ' o boze jakie male wstrtne kolka, jaka cena, nie pasi mi spacerowka wiec kupie se inna itp.' bo to nic kompletnie nie wnosi.
a co z osobami na wózkach inwalidzkich? nie korzystaja z metra, az szok normalnie
jak bedziecie sprawdzac LEKKI wozek obciazcie go waga odpowiadajaca niemowlakowi i starszym dzieciom. zwlaszcza spacerowke + te 10-15kg i wtedy zobaczcie czy faktycznie lekko i przyjemnie jest.
niestety zmartwie Cie. nic nie dostaje.
jak bedziecie sprawdzac LEKKI wozek obciazcie go waga odpowiadajaca niemowlakowi i starszym dzieciom. zwlaszcza spacerowke + te 10-15kg i wtedy zobaczcie czy faktycznie lekko i przyjemnie jest.
no na pewno lżej mieć wózek ważący 8 kg plus w nim 10 kilowe dziecko [co w sumie daje nam 18 kg] niż wózek ważący kilogramów 15 i w nim również to samo, 10 - kilowe dziecko co po dodaniu nie da innego wyniku jak kilogramów 25
więc i tak różnica 7 kg
dla mnie? sranie w banie. sorry no...
Nie, nie dla Ciebie. Dla tych, które piszą, że szukają lekkiego. Przekonywanie na siłę, że nie ma znaczenia, jest bez sensu.
marne uzasadnienie wydania kilku tysi, ktore spokojnie mozna wydac na samochod, na wozek, ktory przy dobrych wiatrach w uzyciu bedzie 2,5 roku
dla mnie? end of story.
I w zyciu mieszkając w bloku bym nie właziła z wózkiem na 4 czy 5 piętro. Wolałabym chowac wózek w bagazniku auta i niesc po schodach samo dziecko.
I my też zwialiśmy ale zanim nam się udało wszystko zgrać finansowo, to młoda miała już 3 lata. Czyli mocno po okresie wózkowym.
No i niestety nie wszyscy mają tak komfortową sytuację, że mają jak i gdzie zwiać.
Poza tym ile razy w ciągu miesiąca ten wózek trzeba nosić po tych schodach?
koleżanka chilli jak widać ma rozwiązanie każdej, nawet beznadziejnej sytuacji
Napisałam,że czasem dobrze jest poszukać prostych rozwiązań i ułatwić sobie zycie :)
przestancie juz
Słuchajcie, ale po co ta dyskusja?
Mozna dyskutowac, ale nie każdy ma ochote czytając tu przydatne informacje, czytac również słowne przepychanki, mysle, że do tego akurat forum nie służy...
Przepraszam, że się wcinam ale jakby znalazła się dobra dusza od Jedo to kilka postów wyżej moje wypociny :)
Powiedzcie mi tak aproposito: czy waga Jedo Fyn jest stosunkowo do zniesienia? Czy jest raczej uważany jako jeden z cięższych (14,5kg wersja głęboka, spacerówka 12,8)? Bo jak czytam to większość producentów podaje: "lekki stelaż" ..