Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mam do Was pytanie odnośnie wózka Jedo Fyn 4ds.
.
[/urlmam do Was pytanie odnośnie wózka Jedo Fyn 4ds. Któraś z Was nabyła może?
mam do Was pytanie odnośnie wózka Jedo Fyn 4ds. Któraś z Was nabyła może?
Kakai i Ulcia go mają, o ile się nie mylę

), ale na ten moment jestem nadal w nim zakochana - za wykonanie i dokładnie wszystkie te rzeczy o kórych napisała wyżej isiula

i nie moge sie do niej przekonac.
Ja właśnie zakupiłam jednak Jedo Fyn 4ds

[ a taką sytuację ostatnio widziałam na spacerze i nie dam głowy czy to właśnie X-Lander nie był]
bo piszesz, ze Milka się wkurzała w gondoli , że na płasko po czym piszesz, że w tym też na płasko jeździ [a posadziłaś ją tylko do zdjęcia]
to jaka różnica skoro tak czy siak leży i sie wkurza ?
Nie zdążyłam Ci odpowiedzieć, ale będziesz pewnie cholernie zadowolona :)na razie jestem mega zadowolona ( a kursuje Nim tylko po mieszkaniu
kiedy przyjechał z nim kurier do mnie, męża akurat nie było w domu i złożyłam go samodzielnie w kilka minut, więc tym bardziej jestem zadowolona
a skoro piszesz, że z dzieckiem tak świetnie się sprawdza to tym bardziej się cieszę
mam nadzieję, że jak na dziecko urodzone w listopadzie (wtedy mam termin) ta gondola jest całkiem spora i spokojnie się pomieścimy przez całą zimę ze śpiworkami, kocykami, etc...
a jak Wasz synek, ma jeszcze dużo miejsca w gondoli?
Violet - jak Wam poleci dętka (co się zdarza w pompowanych kółkach) to zapisz sobie gdzieś
kolor mamy taki nietypowy, na moje oko to wpada on w oliwkę w normalnym dziennym świetle, chociaż na zdjęciach wydaje się żólty, ale jak dla mnie to to jest oliwka
wkleję może zdjęcie to sama ocenisz - dla mojego męża to jest po prostu żółto-zielony 

a jeszcze jedno pytanie Kasia
bo piszesz, ze Milka się wkurzała w gondoli , że na płasko po czym piszesz, że w tym też na płasko jeździ [a posadziłaś ją tylko do zdjęcia]
to jaka różnica skoro tak czy siak leży i sie wkurza ?

...stelaz to chyba na dachu bede montowac 
i to wyjatkowo spokojna
...a teraz bedzie chlopiec wiec moze jednak faktycznie powinnam stawiac na czekoladowy braz albo czarny
Może mnie się tak tylko wydawało, no ale co do płytkości to nie tylko moja opinia- mój facet też patrzył z przerażeniem, bo mała lekko by się przekręciła i wylądowałaby poza tym wózkiem

...ksztalt i design jeszcze fajniejszy niz stokk ale tez bardzo malutkie i plytkie .
...ale obawiam sie ze drugie dzieciatko da nam niezle popalic bo juz w brzuszku niezle sie wierci