Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mozesz tez powiesić pranie i wyjść z tym na spacer hahahaha szybciej wyschną, a i będa wypełnione wspaniałym świezym powietrzem
a ja mam tez taki misiowy wozek w spadku po mojej 10 letniej siostrzenicy ktory ona tez dostala w spadku po kims wiec wiekowy, szelki do trzymania dziecka sa tylko zapinane w pasie nie ma szelek na ramionach i do tego na plecach tam gdzie dziecko sie opiera jest doczepiany na rzepy olbrzymi plaski mis zeby dzieciakowi bylo miekko w plecy haha kiedys sie przydal wozek dla blzinakow jak trzeba bylo z jednym jechac do przychodni, zabawa co nie miara, dajcie spokoj, a skladanie go to istny koszmar, mozna sobie co nieco nim przyciac
JEJKU!!! Juz jutro... za pare godzinek... bedzie zdjecie misiowego wózka... Penny - podziwiam Twoją odwagę W razie czego KRZYCZ, a przybiegnę do Ciebie na strych z tym moim brzuchem moge dłużej sie wgramolac, ale moze jakiegos pająka nim przygniotę
Zyzia ale mi chodziło o górę wózka :) że 2 osobne gondolki Agunia Nie radze kupowac tego TAKO
ale juz spacerowka-parasolka nie pojade bo niestety nie jestem w stanie podwazyc jej pod kraweznik-chyba ze wjechac tylem ale to tez jest baaaardzo ciezka sprawa, mysle ze na wiosne trzeba bedzie sprzedac wozki,a niby sa do 3 lat hehe no jak 3 latki to nie jakies olbrzymy :P a wozek wazy 15 kg wiec lacznie ok. 45 kg ale sie spoko jedzi, nie czuc tego, gorzej w parasolce to juz naprawde trzeba sie pomeczyc, a moj poprzedni wozek wazyl 22-24 kg haha, to chyba dla pudzianow takie wozki :P