Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Agunia, może i rozwiązanie, ale:
- taka przyczepka jest zazwyczaj cholernie droga
- nie składa się jednak tak łatwo jak wózek
- zajmuje dużo miejsca i ciężko wybrać się z nią np. do małego spożywczaka
--

a po malej ci nic nie zostalo zadna sportowka?
a ten to juz nie dla mnie na pewno hehe ;] wydaje sie dosc kobylasty ;] ale jak kto woli

ja akurat nie widze problemu w jezdzacych w wozku 3-4 latkach, ale widze np po niektorych forach jak przegladalam ze ogolnie jakies oburzenie jest ze dziecko tak dlugo jezdzi hehe ja mam to gdzies w sumie jak chca niech jezdza
Właśnie rozpoczynam 22 tc i poszukiwania wózka, który będzie spełniał oczekiwania moje, mojego M., a przede wszystkim naszego szkraba. 

Jak dla mnie trochę za nisko ma umiejscowioną gondolę.
Piszę trochę jak adwokat diabła, bo sama chyba też bym się nie zdecydowała na takie rozwiązanie...
7. Gondola nie jest tak duża jak w innych wózkach (75 × 36) ale nasz malec ma się urodzić na początku lutego i w zasadzie nie będzie długo jeździł okutany w ziomowe śpiworki…
podobno to siedzenie kubełkowe ma uzasadnienie anatomiczne i zwolennicy takiego rozwiązania odpowiadają, że w brzuchu też dziecię nie leżało rozprostowane
Jaką gondolką teraz jeździ? Naturalnie, jest ryzyko, że trafimy na wielkiego małego człowieka, ale tak sobie liczę, że nawet gdyby miał 60 cm przy urodzeniu, to w 3 miesiące 15 cm nie urośnie... No chyba żeby urósł...?
Wybaczcie, ale jestem totalną dyletantką...
_kasiek_ - to ile teraz Twój synuś mierzy w cm?
kola piankowe? to niezbyt fajnie, a do tego jak dla mnie zly podnozek, mialam juz takie w moim pierwszym blizniaczym z takim zagieciem na stale na stopy-wg to nie wypal, dla malucha do roku czy poltorej spoko ale dla wiekszego meczarnia, bedzie mial kolana pod broda :]