Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Krzyś w gondoli jeździł 10mcy Kto da więcej?
Jahe a czy takie 8 mies dziecko chce jeździć tak długo w gondoli?
nie wiem jakie macie zapatrywania na wózki nowe / używane, ale ja jak się napaliłam na emmaljungę to też stwierdziłam, że nowej nie kupię, ale używaną owszem - tak też zrobiłam - z całym zestawem + gratisami wyszło bardzo przyzwoicie
Bilia, ciezki wybor, ale za to jaki fajny...:)
to strasznie dużo, za tę cenę można mieć nową emmaljunge smart duo combi
U mnie 5 minut tem koleżanka zaproponowała jeszcze wózek LONEX.
Znacie?
Bilcia całkiem fajny :DDD
Mam pytanie do użytkowniczek Fyna. Właśnie chcieliśmy zdemontować budkę w gondoli i tu pojawia się problem. W instrukcji jest napisane, że należy wcisnąć język grzechotki w otwór, a język znajduje się między wew a zew warstwą materiału gondoli na wysokości zamka. U nas nie ma żadnego języka i już się wściekam, bo nawet nie wiem czego szukać. Czy to jakaś plastikowa część, którą się wkłada w to kółeczko przy budce?
I drugie pytanie czy przy regulacji budki (rozkładanie, składanie) jest jakiś dźwięk i czy na maksymalnym rozłożeniu słychać KLIK?
Bo ja mam wrażenie, że ta nasza budka sama się składa co chwila i nie ma żadnego zabezpieczenia, żeby tak nie robiła.
--
Duże gondole to chyba już te co mają min. 75cm
Fakt, wyglada naprawde ladnie i jest lekki (10 kg) ale czy ten plastki w lecie tez bedzie ok dla malucha? Malo wiadomo o tych wozkach i nie ma opinii bo sa nowe. Ale bardzo ladne!
Spacerowki jednak sie chyba idealnie na prosto nie rozklada, co w polaczeniu z delikatnym kregoslupem dziecka moze miec rozne skutki.
niekorzystalam z koszyka zeby zakupy wielkie robic ,duze zakupy robil zawsze moj a ja wentualnie przechodnie cos tam kupilam
Ano, ja tylko o wyglądzie mówię;) bo jeśli chodzi o kwestie techniczne to nie znam tego wózka. Może się okazać pięknym bublem.I pisałam o tej wersji klasycznej, bo ta druga mi nie podchodzi jakoś.
Zobaczysz, jak bedziesz "piescila" wzrokiem wozek, po tym, jak sie pojawi w domu
Rozkłada się w niektórych wózkach (np. w Jedo), ale w gondoli "materacyk", czy też to podłoże jest twarde, a w spacerówce bardziej miękkie. I mając młodego w spacerówce nie wyobrażam sobie przełożenia 4miesięczniaka do niej...