Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja wczoraj "wozilam" sie po salonie naszym quinny moodd!
jest super, wiem ze zupelnie inny niz te, ktore Wy opisujecie ale jak narazie jestem bardzo zadowolona, juz niedlugo przekonamy jak sie sprawdza z malenstwem na spacerkach :D
niestety, święta racja :) nie ma chyba ideałów na tym wózkowym świecie. ;)
maluszek sie trochę ślizga na półsiedząco w spacerówce przy zapiętych pasach. Ale znalazłam na to sposób - kocyk pod dupkę i plecy i jest ok
Flavia ja dla tego swojego Urban Ridera kupiłam używanego po jednym dziecku za jedyne 750zł i ja jestem super zadowolona zobaczymy jak będzie jak się przesiądziemy do spacerówki, ale w razie co nie będę pluć sobie w twarz, że wydałam kupę kasy
--
Powiedz mi czy ten wózek jest stabilny? Ten stelaż wygląda tak jakby po naciśnięciu na rączkę miałby się przewrócić
wiecie jaki fotelik pasuje do Jedo Fyn?
Chyba, że do Jedo Fyn nie można bez specjalnych adapterów fotelika założyć.
Dziewczyny, nie dam rady przerobic calego watku w poszukiwaniu tematu ktory mnie intersuje...
czy ktoras moze my polecic podwojny wozek?
ale nie dla blizniakow, tylko taki w ktory wkladamy niemowlaka w gondole a starsze dziecko (1.5 r) w spacerowke..
za to wczoraj byłam świadkiem jak dziewczyna wyjmowała dziecko z fotelika zamontowanego do stelaża od x landera i się wywrócił
Bez adapterów pasuje jedynie ich fotelik Berbero